Obožavani hrvatski kvizaš

Lovac iz 'Potjere' plesom počastio 'sljedbenike' i poručio: 'Ulazim u sam vrh lokalnog, ako ne i regionalnog influensiranja'

24.12.2019 u 12:55

Bionic
Reading

Dean Kotiga u kvizu 'Potjera' poznat je po šalama i pošalicama na snimanju popularnog kviza, a od kad je napravio profil na Instagramu iz dana u dan objavljuje novosti u svom životu i dijeli s fanovima 'odlične fore'. U posljednje vrijeme stekao je ogroman broj sljedbenika, a sada je dosegao brojku koju je odlučio proslaviti na sebi svojstven način

'Ljudi moji upravo smo dosegli smo okruglih 32k (tisuće) sljedbenika, čime ulazimo u sam sam vrh lokalnog, ako ne i regionalnog influensanja! Ludilo!', pohvalio se Dean Kotiga. Duhoviti 'lovac' pozvao je svoje 'sljedbenike' da u to ime zaplešu uz zvukove benda Bumerang i njihove još pjesme 'Čuča'.

Zahvaliio se svima koji ga prate i 'pružaju mu snagu u nekim teškim trenutcima. 'I zapamtite, kao što kaže stara engleska poslovica: 'Danas pleši da bi sutra pjevao'', poručio je.

'Prije nekoliko mjeseci, na putu po Španjolskoj, slučajno otkrio Instagram storyje koji su mi se instantno svidjeli kao medij. Imao sam Instagram i puno prije toga, ali niti sam ga koristio niti sam ga, da budem iskren, pretjerano shvaćao. Čak sam se i šalio na vlastiti račun 'žaleći' se na to što kolega, lovac Krešo, ima više sljedbenika od mene, s čime se onda i Barbara Kolar našalila u 'Zvijezde pjevaju', da bi se zatim zahvaljujući tim storyjima broj sljedbenika u svega dva, tri mjeseca povećao s kakve dvije, tri tisuće na kakvih 12-13 tisuća, što valjda znači da su ti storyji fora i drugima', ispričao je ranije za tportal.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…