NIJE DUGO MIROVAO

Dean Kotiga ponovno promijenio imidž: 'Brko je od danas u vašem gradu'

25.10.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Simpatični lovac iz 'Potjere' prije desetak dana iznenadio je svojim mladenačkim lookom, kada je pokazao kako nosi frizuru kakvu danas uglavnom viđamo na tinejdžerima. Sada se Dean Kotiga ponovno poigrao, a zbog nove frizure i brkova je potpuno neprepoznatljiv

Zvijezda HRT-ova kviza 'Potjera' koji se emitira svakoga dana u popodnevnim satima, vrlo često nasmije gledateljstvo šalama na vlastiti račun. Uglavnom su to šale na temelju izgleda, a upravo jedna takva našla se na društvenim mrežama gdje je Dean Kotiga jako aktivan.

Putem svog Instagram profila pohvalio se novom frizurom, samo desetak dana nakon što je svijetu pokazao svoj mladenački look i zalizanu frizuru s obrijanom crtom na jednoj strani.

Izgleda kako je kosa i svakodnevno uređivanje iste brzo dosadilo simpatičnom Istrijanu, pa je obrijao cijelu kosu, a na sebi je ostavio tek podulje brkove.

'Čuvajte se kokice i pijetlići, neodoljivi zavodnik “Brko” je od danas i u vašem gradu', poručio je uz fotografiju iz kupaonice. No, novi imidž nije naišao na pozitivne reakcije, u komentarima su mu pratitelji poručili da je prije izgledao bolje.

  • +9
Dean Kotiga Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX