RODITELJI KATE MIDDLETON

Kako su se Middletoneovi 'ugurali' u kraljevsku obitelj i postali nezaobilazni gosti na svim važnijim događanjima, pa i na sprovodu

21.09.2022 u 14:42

Bionic
Reading

Nakon što su dobili pozivnicu da prisustvuju kraljičinom državnom sprovodu i misi postalo je jasno da su roditelji princeze od Walesa, Kate Middleton, Carole i Michael Middleton, postali važnim dijelom kraljevske obitelji

Otkako se 2011. Kate Middleton udala za princa Williama i postala članica britanske kraljevske obitelji, svoj je život morala podrediti svim zadanim pravilima. No to ne znači da i dalje nije ostala iznimno bliska i povezana sa svojom obitelji, sestrom Pippom, bratom Jamesom, kao i roditeljima, majkom Carole (67) i ocem Michaelom (73).

Njezini roditelji s godinama su počeli uživati sve veći ugled u društvenom životu Velike Britanije, a i počeli su dobivati sve više pozivnica na događanja vezana uz kraljevsku obitelj. Stoga zapravo i ne treba čuditi da su dobili i pozivnicu, koju su primili tek odabrani, da nazoče kraljičinom državnom sprovodu održanom u ponedjeljak 19. rujna u Westminsterskoj opatiji te nakon toga misi u kapelici St. George u Windsoru.

  • +8
Carole i Michael Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tijekom godina često su se susretali s kraljicom, osobito tijekom obiteljskih događanja poput krštenja troje unuka - prinčeva Georgea i Louisa i princeze Charlotte. U lipnju su pak viđeni na zabavi organiziranoj u palači povodom proslave kraljičinog platinastog jubileja.

Budući da su se princ William i Kate Middleton s djecom nedavno preselili iz Kensingtonske palače u Londonu u Adelaide Cottage na imanju Windsor, to znači da će biti bliže Carole i Michaelu Middletoneu, koji imaju ključnu ulogu u životima svojih unuka.