DETALJ S POGREBA

Princeza Charlotte i danas je glavna tema na društvenim mrežama, a razlog se krije u njezinoj kosi

20.09.2022 u 16:34

Bionic
Reading

Iako su isprva vijećali hoće li ili ne povesti dvoje svoje starije djece na sprovod kraljice Elizabete II, Kate Middleton i princ William donijeli su odluku koja je oduševila sve obožavatelje kraljevske obitelji, pa su u Westminstersku opatiju stigli i princ George i prineza Charlotte, čiji se svaki pokret posebno promatrao

Kraljevski obožavatelji ne prestaju pisati hvalospjeve na račun sedmogodišnje princeze Charlotte, koja ih je svojim ponašanjem na jučerašnjem kraljičinom sprovodu oduševila, a osobito detalj oko kose, koji nikome nije promaknuo.

Charlotte je u Westminstersku opatiju stigla u automobilu s dvije godine starijim bratom, princom Georgeom, majkom, Kate Middleton i kraljicom Camillom, a čim je izašla iz njega, svako toliko je prstima provrtila pramenove kose.

Jedan od mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama bio je: 'Ona je materijal za kraljicu! Ovo dijete morate voljeti! Charlotte će zasigurno biti posebna, jer ona zrači!'

Naravno, nije nedostajalo ni šala, pa je jedan komentar bio: 'Već je postala ikona. Anna Wintour vjerojatno misli: Jedva čekam da napuni 18 da je stavim na naslovnicu Voguea!'

Inače, i Charlotte se pridržavala strogog dress codea i bila je posebno šarmantna u crnom kaputiću i s crnim šeširićem na glavi.

Iako su mnogi mislili kako će sedmogodišnja princeza nositi 'mekšu' odjevnu varijantu za sprovod voljene prabake Gan Gan, kako su je zvali, to se ipak nije dogodilo.

  • +3
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kaputić i crne čarape, princeza Charlotte upotpunila je cipelama s remenčićem u Mary Jane stilu. Njezin stariji brat George koji je u redu za nasljedstvo odmah iza svoga oca princa Williama nosio je crno odijelo.