NOVI SPOT

Kako je Vatra 'zapalila' Lisinski

30.01.2017 u 16:33

Bionic
Reading

Vatrin novi spot za pjesmu 'Gorim' gledateljima će dočarati kakva je atmosfera bila prije tri mjeseca u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu

Novi spot za pjesmu 'Gorim' grupe Vatra ima dokumentaristički pristup akustičnom koncertu koji je održan prije tri mjeseca u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Objava singla 'Gorim (akustik)' ujedno je i najava prvog live akustičnog albuma u proljeće ove godine.

Grupa Vatra prošle je godine u listopadu rasprodala dvoranu Vatroslava Lisinskog. Pjesma 'Gorim' inače je dio trećeg studijskog albuma 'Prekid programa' iz 2004. godine.

Iako je prošlo čak 13 godina, publika pjesmu 'Gorim' sad ima priliku čuti u novom aranžmanu obogaćenom gudačima, brass sekcijom, perkusionistom i harmonikom. Raskošnu izvedbu su, uz bend, upotpunili Quartet Prelude, Greenhouse brass, Mladen Ilić na perkusijama, te skladatelj Frano Đurović na harmonici.

Osim video spota za 'Gorim (akustik)' i nadolazećeg live albuma, na nacionalnoj televiziji uskoro će biti prikazan i cjelovečernji koncert grupe Vatra.

YouTube Autor: YouTube