OD DJEVOJKE DO FATALNE ZAVODNICE

Ovako je prije 11 godina izgledala pjevačica Lidija Bačić

30.01.2017 u 15:35

Bionic
Reading

Dotjerana, u top formi i uvijek besprijekorno odjevena. Tako bi se mogla najlakše opisati zgodna Lidiju Bačić. Već duže vrijeme je krasi epitet jedne od najseksipilnijih pjevačica u Hrvatskoj. Očito je da je pjevačica proteklih godina dosta radila na svom izgledu. Još prije 11 godina bila je potpuno neprepoznatljiva. Ista je ostala samo duga i njegovana kosa

Činjenica je da vrijeme nikog ne štedi, neke manje, neke više, pa tako ni naše estradnjake. Stoga je uvijek zanimljivo vidjeti kako su neki od njih izgledali na počecima karijere ili u neko doba mladosti u odnosu na to kako danas izgledaju.

Lidija Bačić nekad je imala stajling kakav danas sigurno ne bi njegovala. Od slatke pjevačice pretvorila se u zanosnu plavušu koja ima potpuno drugi imidž. Čini se da je seksipilna pjevačica imala koji kilogram više nego danas, deblji nos, a ni usne joj nisu bile senzualne kao što su danas.

Lidija je bila jedna od finalistica Hrvatskog idola 2004. godine

2010. imala je tamniju kosu i, u skladu s trendovima, drukčije je šminkom isticala oči

Lidijin uspjeh od samih početaka događao se na terenu, bez velike pompe i produkcije. Do publike i fanova došla je preko svojih nastupa. S 11 godina debitirala je na Dječjem festivalu pjesmom 'Zaljubljeni dječak' Miše Limića, vođe Stijena, osvojivši prvu nagradu publike i stručnog žirija. U osnovnoj i srednjoj bila je glavni vokal splitske grupe Perle s kojom je nastupila na Dori 2002. pjesmom 'Nemirna rijeka'.

Paralelno s Perlama pjevala je u sastavu duhovne glazbe VIS Rafael, a 2004. nastupila je na Hrvatskom idolu. Dvije godine kasnije bila je na audiciji za novu pjevačicu grupe Magazin. Pjesma 'Vozačka dozvola' bila je presudna za njezin uspon na sceni.

Danas slovi za jednu od najseksiplinijih domaćih pjevačica

'Izgled ne donosi ni publiku ni koncerte, već pjesme. Da nema mojih pjesama, ne bih bila tu gdje jesam i ne bih bila jedna od najzaposlenijih pjevačica u Hrvatskoj', izjavila je ranije.

#NEZAMJENJIVA 1.000.000 pregleda Hvala od ❤ Lidija

A photo posted by Lidija Bačić? (@lidijabacic_lile) on

Osim što ima lijepo isklesano tijelo, usne su joj punije, a nos tanji

Opatija/19.1.2017/LidijaLive/HeinekenEvent

A photo posted by Lidija Bačić? (@lidijabacic_lile) on

Da si moj bol pise u ocima tvojim, al se ne bojim..

A photo posted by Lidija Bačić? (@lidijabacic_lile) on