BOL U GRUDIMA

Antonio Banderas hitno hospitaliziran, evo što se dogodilo

30.01.2017 u 12:16

Bionic
Reading

Otkako se 2015. godine preselio u Veliku Britaniju, gdje živi s glumicom Nicole Kempel, holivudski glumac odlučio se voditi zdrav način života. Tako je odlučio svakodnevno vježbati, no, tijekom posljednjeg treninga Antonio Banderas osjetio je snažnu bol u grudima, zbog čega je hitno hospitaliziran

Nakon što je osjetio snažnu bol u prsima, holivudski glumac Antonio Banderas hitno je hospitaliziran krajem prošlog tjedna. 56-godišnji glumac vježbao je u svojoj kući, kada ga je počelo boljeti u prsima, pozvana je hitna pomoć koja ga je odvela u bolnicu. Nakon liječničkih pregleda i nadzora, glumac je pušten kući. U razgovoru za britanski The Sun, Banderas je uputio riječi hvale za doktore koji su mu pomogli, potvrđujući time sve medijske napise o njegovoj hospitalizaciji. Ipak, nije otkrio o čemu je zapravo bila riječ, te koju su dijagnozu postavili.

Aquí, en plena cuesta de #Enero... Hanging in there till the end of #January... #escalada #climbing #goodmorning

Fotografiju objavljuje Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial)

Otkako se 2015. preselio u Veliku Britaniju, posvetio se zdravom načinu života

U vezi je s glumicom Nicole Kempel

Otkako se 2015. godine preselio u Veliku Britaniju, Banderas u intervjuima govori koliko uživa u vježbanju, kao i u vožnji biciklom po predivnim lokacijama, te kako je daleko iza njega vrijeme koje je provodio obilazeći razno razne zabave i tulumareći. 'Više ne volim partijati, stoga je Surrey idealno mjesto za mene. Tu imam svoj mir kako bi mogao pisati. Okružen sam prirodom, u dvorište mi često došeću jeleni i lisice i to mi je divno', izjavio je svojedobno.

¡Antojo de pasta! Pasta ? craving! #cooking #pasta #italianfood #cookingtime

Fotografiju objavljuje Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial)

U Velikoj Britaniji se preporodio