otvorila dušu

Jelena Perčin progovorila o odnosu s Momčilom Otaševićem: 'Neka kamenja na srcu ostaju zauvijek'

02.04.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Jelena Perčin ove sezone natječe se u showu HRT-a 'Zvijezde pjevaju', a popularna glumica proživljava jedno od najturbulentnijih životnih razdoblja te priznaje kako nije prestala vjerovati u ljubav

Glumica Jelena Perčin gledateljima je najpoznatija po ulozi u prvoj hrvatskoj sapunici 'Zabranjena ljubav' koja se emitirala na RTL-u, a nakon toga uslijedile su uloge u serijama 'Dobre namjere', 'Hitna 94', 'Najbolje godine', 'Zora dubrovačka'.

Poznata Dubrovkinja uz televizijsku istovremeno je gradila i kazališnu karijeru te je trenutno je članica ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. No, Jelena je ove sezone natječe i u HRT-ovom showu 'Zvijezde pjevaju' gdje joj je mentor Bojan Jambrošić. Jelena se na pozornici s mikrofonom odlično snašla.

U drugoj emisiji 12. sezone showa 'Zvijezde pjevaju' ona i Bojan pred žirijem, kojeg čine Marko Tolja, Danijela Martinović i Mario Battifiaca, pjevali su pjesmu 'Povratak' te su zaradili pohvale.

'Poziv sam dobila čini mi se u siječnju i malo sam razmatrala ponudu jer nisam pjevačica i nemam baš ni pjevačkog iskustva, ali je na kraju prevladala znatiželja i pristala sam,' rekla je Jelena u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

  • +35
Druga emisija showa 'Zvijezde pjevaju' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Progovorila je i o razvodu od Momčila Otaševića. Naime, Jelena je početkom godine potvrdila da se ona i crnogorski glumac, s kojim ima kćer Mašu (4) i sina Jakšu (2), razvode. A vijest privukla popriličnu pažnju javnosti jer su se Jelena i Momčilo skladan par. Jelena u intervjuu za Slobodnu Dlamaciju sada priznaje kako joj smeta to zanimanje za njezin privatan život. ‘Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu,' kaže za Slobodnu Dalmaciju.

Dubrovačka glumica kaže kako joj nakon javnog priznanja da se razvodi, ipak, nije pao kamen sa srca te značajno kaže: 'Neka kamenja ostaju zauvijek,' priznaje Jelena.

O odnosu s Momčilom kaže da im je odnos – pristojan. 'Imamo dvoje zajedničke djece i samo su oni prioritet,' kaže Jelena i priznaje da nije prestala vjerovati u ljubav, koja prema njezinim riječima, dolazi u beskrajno puno nijansi.

Posjetimo, prije Momčila Otaševića, Jelena je tri godine bila u braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem s kojim je dobila danas 13-godišnju kćer Lotu. Jelena i Momčilo upoznali su se na castingu za seriju ‘Zora dubrovačka‘, no ljubav je planula tek na setu serije ‘Kud puklo da puklo‘. Vjenčali su se u svibnju 2018. u tajnosti - u krugu obitelji i bliskih prijatelja u bokokotarskom zaljevu u Crnoj Gori. A danas imaju dvoje zajedničke djece - kćer Mašu (4) i sina Jakšu (2).

  • +16
Barbara Kolar, Jelena Perčin, Damira Gregoret i Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL