PROBLEMI S GLASNICAMA

Kakav šok: Bruce Springsteen odgodio još 3 koncerta zbog bolesti, ne nastupa u Pragu i Milanu

26.05.2024 u 18:18

Bionic
Reading

Bruce Springsteen i The E Street Band odgodili su koncerte u Pragu i Milanu zbog bolesti The Bossa. U pragu su trebali nastupati 28. svibnja, a u Milanu su se trebala održati dva koncerta na San Siru 1. i 3. lipnja. Europska turneja po stadionima nastavlja se tek 12. lipnja koncertom u Madridu

'Nakon jučerašnje odgode koncerta u Marseilleu zbog Springsteenovih problema s glasom, daljnji pregledi i konzultacije doveli su liječnike do zaključka da Bruce ne bi trebao nastupati sljedećih deset dana. Imajući to na umu, potrebna je dodatna odgoda koncerata u Pragu (prvobitno planirana za 28. svibnja) i stadionu San Siro u Milanu (prvobitno zakazana za 1. i 3. lipnja).

Novi datumi ovih koncerata bit će objavljeni uskoro. Oni koji žele povrat moći će ga dobiti na izvornom mjestu kupnje. Bruce se oporavlja, a on i The E Street Band raduju se nastavku svoje izuzetno uspješne turneje po europskim stadionima 12. lipnja u Madridu u veličanstvenom Civitas Metropolitanu', stoji u službenoj objavi na glazbenikovom Instagram profilu.

Podsjetimo, u subotu 25. svibnja, nešto iza podneva na pjevačevim službenim stranicama pojavila se obavijest da je koncert u Marseillesu, zakazan za tu večer, odgođen zbog Springsteenovih problema s glasnicama i prema uputama liječnika.

Problemi su očito malo veći kad su već danas otkazane i sljedeće dvije stanice njegove ovogodišnje europske turneje, Prag i Milano u kojem je publiku trebao zabavljati dva dana za redom na milanskom San Siru.

sve osim nogometa

Učitavanje...