problemi s glasom

Bruce Springsteen odgodio koncert u Francuskoj nekoliko sati prije početka nastupa

25.05.2024 u 22:58

Bionic
Reading

Bruce Springsteen i The E Street Band odgodili su koncert u subotu, 25. svibnja, na Orange Vélodromeu u Marseilleu u Francuskoj - i to svega nekoliko sati prije termina

'Zbog problema s glasnicama i prema uputama liječnika, večerašnji koncert Brucea Springsteena i E Street Banda na Orange Vélodromeu u Marseilleu odgođen je za kasniji datum. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i vrlo brzo ćemo vas obavijestiti o novom datumu. Ulaznice za koncerte vrijedit će za novi datum, a oni koji to žele moći će dobiti povrat novca na mjestu kupnje', objavljeno je na službenom Springsteenovom profilu na društvenim mrežama, malo iza podneva u subotu 25. lipnja.

Nema novih informacija o narednim zakazanim koncertima, a sljedeći je na rasporedu već 28. svibnja u Pragu nakon kojeg slijede dva koncerta u Milanu na San Siru, 1. i 3. lipnja.

Bruce Springsteen (74) odgodio je 24 koncerta prošle godine zbog bolesti, a odgođeni nastupi su pomaknuti te je dodano više stadionskih datuma u Europi i dva nastupa u SAD-u.