još ništa od isprike

Justin Timberlake oglasio se nakon uhićenja: 'Znam da me ponekad teško voljeti'

22.06.2024 u 17:04

Bionic
Reading

Nakon što je Justin Timberlake uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola u Hmaptonsu, njegov odvjetnik Edward Burke Jr. izdao je izjavu u kojoj je naglasio da će se Timberlake energično braniti protiv ovih optužbi, a sad se glazbenik i prvi put javno dotaknuo uhićenja, no nije ponudio objašnjenje kao ni ispriku

Justin Timberlake je optužen za prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola te je dobio dvije dodatne kazne - jednu za prolazak kroz znak stop i drugu zbog toga jer nije bio u svojoj traci tijekom vožnje.

Incident se dogodio 18. lipnja 2024. u ranim jutarnjim satima, kada je Timberlake zaustavljen zbog vožnje u pijanom stanju. Prema policijskom izvještaju, glazbenik je imao krvave i staklaste oči, jak miris alkohola u dahu, spor govor i bio je nestabilan na nogama te je loše prošao na testovima trijeznosti.

Nakon uhićenja, Timberlake je proveo noć u pritvoru te je sljedeće jutro pušten bez jamčevine. Njegov odvjetnik je izjavio kako će glazbenik imati puno toga za reći kada za to dođe vrijeme te da trenutno čeka potpuni uvid u slučaj od strane okružnog tužiteljstva.

Iako se još uvijek nije javno očitovao o tom incidentu niti se ispričao Timberlake je u Chicagu svojim obožavateljima na prvom koncertu nakon uhićenja rekao: 'Bili smo zajedno kroz uspone i padove, lijevo i desno. Bio je ovo težak tjedan, ali vi ste ovdje i ja sam ovdje, i ništa ne može promijeniti ovaj trenutak. Znam da me ponekad teško voljeti, ali vi mi uzvraćate ljubav.'

Timberlakeova turneja se nastavila nakon uhićenja, a prva stanica bila je u Chicagu, a čekaju ga nastupi u još 50-ak gradova.

Justin Timberlake Izvor: EPA / Autor: CJ GUNTHER