JUSTIN THEROUX

Bivši suprug Jennifer Aniston reagirao na njezinu bolnu priču o borbi s neplodnošću

10.11.2022 u 10:17

Bionic
Reading

Njezin intervju i naslovnica prestižnog Allurea jučer je podigla prašinu diljem svijeta, a kako i ne bi kada je Jennifer Aniston sada progovorila o onome o čemu je godinama šutjela, dok su svi ostali šuškali i tvrdili kako ju je Brad Pitt ostavio jer mu nije željela roditi djecu

Ne stišava se bura oko fotografija, na kojima malo toga skriva, ali i intervjua, u kojem je Jennifer Aniston ama baš sve otkrila. Izlazak novog broja prestižnog magazina Allure, čiju naslovnicu krasi upravo holivudska glumica, od jučer je glavna tema svih medija, ali i javnosti, koja ne prestaje pričati o njezinom hrabrom potezu da po prvi puta u životu javno progovori o mučnoj borbi koju je prošla - onu o neplodnosti.

Iako je svih proteklih godina javnost na osnovu viđenog zaključivala kako Jennifer Aniston iz sebičnih razloga ne želi imati djecu, sada se doznalo da to i nije bilo tako.

Zbog problema s neplodnošću, a u želji da postane majka, kroz godine je napravila sve što je mogla i znala kako bi to ostvarila - podvrgnula se IVF-u, pila, kaže, kineske čajeve, no ništa joj nije pomoglo.

A kada je na svom Instagramu objavila fotografije iz Allurea s pričom, od svojih je kolega iz svijeta bogatih i slavnih dobila neizmjernu podršku. Njezina ispovijest mnoge je iznenadila, jer su tek rijetki bili upoznati s njezinom pričom, a ono što je mnogima zapelo za oko reakcija je njezinog bivšeg supruga Justina Therouxa.

Ispod objave 53-godišnje glumice, njezin je bivši suprug stavio emotikon srca, što je u kratkom roku lajkalo više od 2 tisuće ljudi iz cijelog svijeta, dok je Jenniferinu objavu u samo 15 sati lajkalo njih 5 milijuna, a brojka iz minute u minutu i dalje raste.

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer Aniston i Justin Theroux vjenčali su se 2015. godine, no u braku su izdržali tek dvije i pol godine. Ipak, nakon razvoda ostali su u iznimno dobrim odnosima, a Theroux uvijek koristi priliku da javno pruži podršku svojoj bivšoj supruzi.