TRAUMA S POSLA

Julianne Moore otkrila koja joj je scena na setu bila najneugodnija

01.11.2019 u 09:05

Bionic
Reading

Lijepa glumica Julianne Moore na glasu je kao velika profesionalka no priznala je da je imala situaciju zbog koje bi se najradije zaključala u garderobi na setu

Julianne kaže kako joj je jako teško palo snimati intimne scene na setu filma 'After the Wedding' koji je režirao upravo njezin suprug Bart Freundlich.

Oskarovka je ispričala da je u jednoj sceni razgovarala sa svojim partnerom iz filma Billyjem Crudupom dok je ležala u kadi bez ijedne krpice na sebi.

  • +5
Julianne Moore Izvor: Profimedia / Autor: Albin Lohr-Jones / ddp USA / Profimedia

Glumica je rekla da joj je bilo jako neugodno i čudno jer je bila potpuno gola ispred kolege iz filma i supruga. 'Zbilja sam mrzila što to moram snimati. Ne volim takve scene, bilo mi je to najneugodnije iskustvo na setu', rekla je Julianne koja s Bartom ima dvoje djece, 21-godišnjeg Caleba i 17-godišnju Liv.

Julianne kaže i da njezin suprug ne voli gledati njezine golišave filmske scene. 'Ne, on to uvijek izbjegava', kaže ona.

Glumica priznaje kako je mnogim ženama teško uskladiti poslovni i privatni život te da i ona nije iznimka.

'Morate stalno balansirati. To nije nimalo lako', rekla je Julianne koja s Bartom ima skladan i sretan brak.  

U jednom ranijem intervjuu je otkrila kako joj je obitelj na prvom mjestu. 'Milijunski honorar mojoj djeci ne može nadomjestiti majku. Ako će moj privatni život patiti zbog uloge, neću je ni prihvatiti', rekla je talentirana glumica.