BISTE LI IH PREPOZNALI

Maštovite maske slavnih za Noć vještica oborit će vas s nogu

31.10.2019 u 20:59

Bionic
Reading

Elvis Presley, članovi obitelj Addams, Dorothy, princeze iz bajki, 'Plavuša s Harvarda'... Slavni su se ove godine itekako potrudili oko svojih outfita za Halloween, odnosno Noć vještica

Kao i svake godine, diljem svijeta obilježava se popularni Halloween kad mnogi požele barem tu noć biti netko drugi pa su društvene mreže preplavile maske slavnih za Noć vještica.

Showbizzeri su se i ove godine dali sve od sebe kako bi bili što originalniji, a kao i obično Heidi Klum koja godinama organizira nadaleko poznate partije u Noći vještica, ponovno se temeljito pripremila i za ovogodišnji Halloween.

Lijepa Njemica je nedavno otkrila kako priprema za njen party za Noć vještica traju i tjednima, pa čak i mjesecima, a pomaže joj tim od 10-ak ljudi. Kako bi se pretvorila u Jessicu Rabbit jedne godine prerušavanje je trajalo desetak sati.

Prošle godine ona i suprug Tom Kaulitz maskirali su se u princezu Fionu i Shreka, a jedno od njezinih najupečatljivijih Halloween izdanja je bilo kad se prerušila u staricu.

A da se i ove godine priprema party o kojem će se dugo pričati, dala je naslutiti i objavama na Instagramu.

Ništa manje kreativne nisu bile ni članice klana Kardashian-Jenner, pa je Kim Kardashian očarala kao neodoljiva Elle Woods odnosno 'Plavuša s Harvarda'. Khloe Kardashian je pak sve raznježila kad je svoju slatku kćerkicu True maskirala u labudicu.

Kylie Jenner uskočila je zavodljivi kostim male sirene, zvijezda 'Aquamana' Jason Momoa pretvorio se u Elvisa Presleya, a Sofia Richie je postala Trnoružica.

Britanske prezenterice Amanda Holden i Ashley Roberts postale su Mortitia i Wednesday iz obitelji Addams, a voditeljica Holly Willoughbey uskočila je u crvene cipele Dorothy iz 'Čarobnjaka iz Oza'.

  • +8
Halloween maske slavnih Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pjevačica Halsey se pretvorila u kontroverznog rockera Marylina Mansona s naslovnice albuma 'Mechanical Animals', dok je glumica Christina Hendricks postala Ginny Weasley iz 'Harryja Pottera'.

Halloween groznici nisu odoljeli ni bivši tenisač Boris Becker koji je postao vampir, Kevin Hart je skinuo imidž The Rocka iz 90-ih, a Jordyn Woods se pretvorila u Kleopatru.

Ni pjevačica Ariana Grande nije propustila maskirati se za Halloween.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

eye of the beholder 👁 🖤

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Bella Hadid je postala Fred iz obitelji Kremenko.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Fred

Objavu dijeli 🦋 (@bellahadid)