NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE

Julia Roberts otkrila kako je u originalu trebala izgledati 'Zgodna žena'

16.06.2019 u 22:57

Bionic
Reading

Julia Roberts glumila bi u jednoj sasvim drugačijoj 'Zgodnoj ženi' da nije sudbina intervenirala. Lijepa oskarovka ovih je dana otkrila da je originalni scenarij bio jako mračan u usporedbi s romantičnom komedijom koja je svima poznata

Tijekom intervjua za Varietyjev 'Actors on Actors', Julia Roberts razgovaralia je s kolegicom Patricijom Arquette, kojoj je otkrila da je početkom 90-ih došla na audiciju na, u početku, sasvim drugačiji film.

'Prije puno, puno godina, jedna od mojih prvih audicija bila je za film nazvan '3,000', a većina ljudi ne zna da je '3,000' originalni scenarij za 'Zgodnu ženu'. Kraj tog filma bio je prilično težak', rekla je Roberts dodajući kako je prema scenariju njezin lik trebao završiti. 'Trebala je biti izbačena iz automobila dok netko baca na nju novčanice, i koliko me sjećanje služi, samo se odveze dalje, ostavljajući je samu u nekoj prljavoj uličici'.

  • +8
Julia Roberts na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, tu se uplela sudbina, mala filmska kompanija koja je imala prava za taj film propala je doslovno preko vikednda pa je i Roberts ostala bez tog angažmana. Nedugo zatim Disney je preuzeo scenarij.

'Pomislila sam, 'Uzeo ga je Disney? Zar će ga animirati?'. Redatelj Garry Marshall dobio je posao, a zato što je divna osoba, mislio je da bi bilo najpoštenije da me upozna, budući da sam dobila tu ulogu i izgubila je nakon tri dana. I onda su promijenili cijeli scenarij i to je već bilo nešto što mi je puno više odgovaralo', priznala je lijepa oskarovka.

'Hvala Bogu što nije bilo ništa od onog prvog  scenarija' , iskreno je rekla glumica, dodajući kako je osjećala da to nije film za nju.

  • +5
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia