ZVIJEZDA KAMPANJE

Zgodna žena za sva vremena: Julia Roberts stvorila pomutnju na gradskim ulicama

31.05.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Julia Roberts već neko vrijeme nastupa kao zaštitno lice poznatog talijanskog brenda donjeg rublja, Calzedonia. Zbog snimanja nove modne kampanje, 51- godišnja zvijezda ovih dana boravi u Veroni na čijim je ulicama postala prava atrakcija

Slavna ljepotica, koja je 2001. dobila Oscara za ulogu u filmu 'Erin Brokovich', izgledala je besprijekorno na gradskim ulicama Verone u modelu sako-haljine blijedo ružičaste boje koja je krojem posebno laskala njezinoj skladnoj figuri.

Riječ je o kreaciji s potpisom britanskog brenda Alexander McQueen čija se verzija bez rukava u prodaji nalazi po cijeni od 21 tisuću kuna. Uz nju, Julia je nosila efektne najlonke s potpisom brenda Calzedonia kojim je pridružila klasične gležnjače u špic i crnu ručnu torbu.

  • +8
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svojoj frizuri poluduge, plave kose kojoj je godinama vjerna, Julia je početkom ožujka podarila novi imidž odlučivši se za popularnu lob frizuru koju je za potrebe snimanja modne kampanje nosila u razbarušenoj, valovitoj formi.

Julia je na društvenim mrežama dala do znanja kako njezin boravak u Veroni nije isključivo poslovne prirode. Sudeći po fotografiji koju je objavila na Instagramu, s bliskim prijateljima imala je priliku uživati u velikom koncertu Eltona Johna održanom u dvorani Arena di Verona.