LIJEPA USPOMENA

Josipa Lisac raznježila sve objavom iz prošlosti s kraljem funka, a poznati glumac ostavio zanimljiv komentar

17.03.2020 u 12:16

Bionic
Reading

Na Instagram profilu pjevačke dive objavljena je fotografija na kojoj je s Dinom Dvornikom. Snimljena je prije 26 godina u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner

Pored fotografije na kojoj je s neprežaljenim kraljem funka stoji da je fotografija nastala u vrijeme održavanja prve diskografske nagrade Porin. Bilo je to veliki spektakl na koji su glazbnici s ponosom dolazili po nagrade. Josipi Lisac to budi lijepa sjećanja, a i fanovi su njezinu objavu dočekali s oduševljenjem što se vidim po brojnim pozitivnim komentarima. Među njima je i Mislav Čavajda, kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji 'Drugo ime ljubavi'.

'Dvoje najvećih! Bez koji bi, da ih nema/nije bilo, sada već bili do grla u 'lakim' notama', napisao je glumac.

Josipa Lisac i Dino Dvornik snimili su skupa jedan od najpopularnijih dueta. Riječ je o pjesmi 'Rušila sam mostove od sna' čiji su autori Zlatan Stipišić Gibonni i Alka Vuica uz Dinu koji je napravio glazbu tog bezvremenskog hita.

Izvor: Društvene mreže

'Bio je genijalac koji imam osjećaj da je prohujao kao vihor sa svojim talentom, izazovom. I kao da je odnio sve sa sobom. Postavlja se pitanje može li ovdje itko nastaviti takvim putem. Ostavio je svoja djela, ali odnio je talent posebnosti, sposobnosti, genijalnosti. Jedino se možemo nadati da će njegova djela inspirirati druge umjetnik', izjavila je pjevačka diva ranije za tportal.