KRALJICA AVANGARDE

Stajliš i u 71-oj: Josipa Lisac svojim osebujnim stilom bez problema uspije zasjeniti i duplo mlađe

18.02.2020 u 15:05

Bionic
Reading

Kad je u pitanju moda, glazbena legenda Josipa Lisac ništa ne prepušta slučaju pa je ponovno bila u središtu pozornosti i prilikom predsjedničke inauguracije gdje je izvela himnu 'Lijepa naša'

Josipa Lisac s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama na našoj glazbenoj sceni, a njezini su stajlinzi doista neponovljivi. i s jakim individualnim potpisom.

Glazbena diva i svojim outfitima pristupa predano te su njezini stajlinzi uvijek osmišljeni do posljednjih detalja.

  • +9
Inauguracija Zorana Milanovića Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Crna boja je najčešći Josipin odabir za njezine upečatljive kombinacije.

Naša poznata glazbenica gdje god da se pojavi ne može proći nezapaženo pa je i na današnoj svečanosti predsjedničke inauguracije na Pantovčaku odlučila ostati vjerna svojem prepoznatljivom stilu koji, dakako, uključuje puno crne boje.

Josipa je bila u središtu pozornosti odabravši upečatljivi crni šešir Staše Ćimbur i dugi crni kaput, a stajling je začinila upečatljivim prozirnim rukavicama talijanske modne kuće Gucci. Ovaj look koji bi tek rijetko tko uspio isfurati, osebujna je glazbena diva zaokružila tamnocrvenim čizmama.

Josipa Lisac je zatim s ekstavagantnim crvenom šeširom uz pratnju pijanista Zvjezdana Ružića, peterostrukog dobitnika nagrade Porin, na svoj način otpjevala hrvatsku himnu, a neobičan jazzy aranžman himne izazvao je podijeljene komentare.