pronađen tumor

Sharon Stone poslala apel nakon pronađenog tumora: 'Uvijek zahtijevajte drugo mišljenje!'

02.11.2022 u 16:38

Bionic
Reading

Nakon što je prije 20 godina preživjela moždani udar i odstranila tumore veličine šake, glumici je ponovno pronađen tumor koji mora operirati. Kako bi osvijestila pratitelje o važnosti drugog mišljenja, glumica je podijelila priču na Instagramu

Sharon Stone podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu negativno liječničko iskustvo. Nakon što je dobila pogrešnu dijagnozu, otkriven joj je veliki fibroidni tumor koji mora operirati.

Trpila je velike bolove zbog kojih je morala primiti dvostruku epiduralnu, a nakon što se bol pogoršala potražila je mišljenje drugog specijalista. Osvrćući se na svoje iskustvo, glumica je ohrabrila svoje pratitelje da nikada ne prihvate prvo liječničko mišljenje bez daljnjih konzultacija.

Prije više od 20 godina otkriveni su joj benigni tumori u tijelu. Tumori nisu bili opasni, ali su bili divovski i morala ih je operirati. Nakon zahvata dogodilo se da je plastični kirurg na vlastitu ruku odlučio povećati njezine grudi tijekom operacije rekonstrukcije grudi kako bi popravila prsa.

  • +5
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim toga, njezino zdravstveno stanje narušio je i moždani udar i moždano krvarenje koje je doživjela 2001. godine nakon kojeg su joj doktori prognozirali smrt.

'Ljudi su se prema meni odnosili na način koji je bio brutalno neljubazan. Mislim da nitko ne shvaća koliko je moždani udar opasan za žene i što je potrebno za oporavak.'