SPAS U VJERI

John Travolta otvorio dušu i iskreno progovorio o gubitku sina

23.01.2019 u 20:29

Bionic
Reading

Usprkos bogatoj karijeri glumcu Johnu Travolti obitelj je uvijek na prvom mjestu, a teške životne trenutke, kako sam kaže, prebrodio je zahvaljujući Scijentološkoj crkvi

Slavni 64- godišnji glumac u razgovoru za USA Today priznao je kako mu je Scijentološka crkva pomogla u suočavanju s tragičnim gubitkom 16- godišnjeg sina Jetta 2009. godine.

Gubitak sina Travolta je nazvao najgorom stvari koja mu se dogodila u životu priznavši kako nije znao da li će ovaj gubitak ikada uspjeti prebroditi.

  • +10
John Travolta s obitelji u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njegovo najstarije dijete, koje se borilo s autizmom i bolešću Kawasaki, doživjelo je napadaj tijekom obiteljskog odmora na Bahamima. Tijekom napadaja, 16- godišnji Jett doživio je udarac glavom koji se na koncu pokazao kobnim.

'Crkva nas nikada nije napustila u dvije godine. Ne znam da li bi preživio bez njihove podrške. Naša crkva je prva stvar koja nas čini prizemljenima', priznaje Travolta.

Nakon nesretnog događaja, John Travolta i supruga Kelly Preston obitelj su učinili najvećim prioritetom.

'Naša djeca su naš najveći interes u životu. Njihova budućnost nam je najvažnija', riječi su Travolte koji je vezu s glumicom Kelly Preston započeo nakon upoznavanja na setu filma 'The Experts' 1989. godine da bi dvije godine kasnije stupili u brak.

John i Kelly roditelji su 18- godišnje kćeri Elle i osmogodišnjeg sina Benjamina.

'Oni su pametna djeca i dobro napreduju jer su ohrabreni da primijene ono što su naučili. Ella zarađuje za život kao glumica i vrlo smo ponosni na nju', otkriva Travolta čija je kćer nedavno završila snimanje kriminalističkog trilera 'The Poison Rose' u društvu glumca Brendana Frasera, Morgana Freemana i oca.