VRLO NEUGODNO ISKUSTVO

John Leguizamo iznio niz optužbi na račun slavnog glumca poznatog i po prijateljstvu s Putinom

15.04.2022 u 21:50

Bionic
Reading

John Leguizamo iza kojeg je više od 100 filmskih naslova, prisjetio se svog iskustva na setu s poznatom akcijskom zvijezdom Stevenom Seagalom s kojim je snimio film 'Executive Decision' 1996.

John kaže kako naporne sate na setu uvijek nastoji nadoknaditi i dobrom atmosferom, no jedan filmski set nikad neće zaboraviti.

'Da, nisam se dobro proveo sa Stevenom Seagalom. Nitko nije', rekao je Leguizamo (61), piše The New York Post.

'Gene LeBell, najpoznatiji kaskader u Hollywoodu, bio je na setu tog filma, a Seagal je cijelo vrijeme namjerno udarao kaskadere', prisjetio se glumac.

Tada su, dodaje, stvari postale sve napetije.

'Gene mu je rekao: 'Nemoj to raditi mojim dečkima jer ti ne mogu uzvratiti, to nije fer. Pa je to Steven učinio ponovno, a Gene ga ja zgrabio rukom oko vrata i rekao mu: 'Ako to ponovno učiniš, zadavit ću te'. I nije to ponovio', prisjetio se svog neugodnog iskustva John Leguizamo koji je posudio glas liku Brune u crtiću 'Encanto'.

Inače, Seagal (70) je nedavno proslavio svoj 70. rođendan u Moskvi, a tom je prilikom proslave odlučio podržati Rusiju, ali i Putina. Društvenim mrežama proširio se video na kojem se vidi da glumac drži govor.

Američki glumac rusku putovnicu dobio je još 2016. godine. Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/showbiz/drustvenim-mrezama-siri-se-video-steven-seagal-70-rodendan-proslavio-je-u-rusiji-1578781 - www.vecernji.hr