u krugu obitelji

Jessica Alba prvi put u javnosti otkako je obznanila veliku i nimalo laku odluku

14.04.2024 u 16:58

  • +8

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: @CELEBRITYLIVIN_ / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba snimljena je prvi put nakon što je obznanila da napušta svoju tvrtku The Honest Company. Kćer Haven i sina Hayesa odvela je na večeru, a obiteljskom okupljanju pridružio se i njezin suprug Cash Warren

Jessicu Albu paprazzi su snimili prilikom odlaska na obiteljsku večeru u Los Felizu, a bilo je to njezino prvo javno pojavljivanje otkako je najavila svoj odlazak iz tvrtke The Honest Company koju je osnovala 2012. godine.

Zvijezda Sin Cityja, 42-godišnja Jessica Alba pridružila se svom suprugu Cashu Warrenu njihovo dvoje od troje djece, 12-godišnjoj kćeri Haven i 6-godišnjem sinu Hayesu, na večeri u The Cookbooku.

Glumica je nosila chic total black stajling koji se sastojao od svilenog topa, udobnih hlača i odgovarajućeg kardigana. Zadržavajući izgled ležernim, upotpunila je odjevnu kombinaciju zdepastim crno-bijelim Nike tenisicama, ali je dozu elegancije dodala bordo Chanel torbicom preko ramena.

Za ruku je vodila 6-godišnjeg Hayesa dok je 12-godišnja Haven izgledala vrlo ljupko u majici na kopčanja i širim trapericama. Jessica i Cash, koji su u braku od 2008., također imaju i stariju kćer Honor (15), koja nije bila uočena na obiteljskoj večeri.

Inače, početkom tjedna Jessica objavila da odlazi s mjesta glavne kreativne direktorice tvrtke The Honest Company. Nakon što je bila na mjestu glavne direktorice otkako je osnovala tvrtku prije 12 godina, glumica je podijelila da će se povući, ali će 'nastaviti davati strateške savjete kroz svoju ulogu u odboru.'

U izjavi na Instagramu podijelila je fotografije iz prošlosti uz inspirativne citate Eleanor Roosevelt. Glumica je podijelila je niz fotografija predvođenim njezinom starom slikom iz skladišta, na kojoj sjedi na paletama s kutijama, iz vremena kada je osnovala svoju tvrtku 2011. godine.

'Kada sam stvorila The Honest Company, odlučila sam promijeniti industriju potrošačkih proizvoda i mogu s ponosom reći da smo uspjeli upravo to. Honest je za mene bio istinski posao ljubavi - onaj koji mi je pokazao što je moguće kada u posao unesete svrhu', napisala je Alba u priopćenju u kojem je otkrila i da odluka nije bila laka.

'Iako nikada ne bi bilo lako donijeti ovu odluku, znam da imamo tim lidera koji će unaprijediti moju viziju osnivanja i zaštititi reputaciju Honesta kao pokretača promjena u industriji', dodala je. Alba pokrenula tvrtku za proizvode za osobnu njegu 2012. sa 17 proizvoda u liniji zajedno sa suosnivačima Christopherom Gaviganom, Brianom Leejem i Seanom Kaneom.

Prethodno je objasnila da je bila inspirirana za osnivanje tvrtke nakon što je 2008. rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Honor te je željela proizvode provjerenog sastava. S posebnom pozornošću na sastav, glumica je provela brojna istraživanja o hormonalnim disruptorima, izloženosti okoliša i otrovnim sastojcima u kozmetici za osobnu njegu, a donošenje boljih, netoksičnih izbora postalo je stil života za Albu i njezin brend koji je pokrenuo značajne promjene.

ZVIJEZDA U MILANU

Siva boja nikada nije bila privlačnija, a stajling Jessice Albe to i dokazuje

Pogledaj galeriju