NE POMAŽE NI LASER

Jessica Alba je svojoj djeci posvetila tetovaže, ali one iz mladosti ne može prežaljeti

19.07.2019 u 22:03

Bionic
Reading

Uz karijeru glumice, Jessica Alba je pokrenula uspješan posao s prirodnom kozmetikom, no 38-godišnja poslovna žena koja zarađuje na proizvodima za uljepšavanje nikako ne može prežaljeti što se u mladosti prepustila ukrašavanju kože tintom

U razgovoru za magazin Refinery29, Jessica je priznala da je jako iritiraju dvije tetovaže na njezinom tijelu, a jednu od njih nije uspjela ukloniti čak ni nakon nekoliko tretmana s laserom.

'Imam nekolkio tetovaža, i žalim zbog jedne od njih... možda dvije', rekla je Alba.

Ta zbog koje možda žali je mašnica smještena na sredini donjeg dijela leđa, a ona koju si nikako ne može oprostiti je buket cvijeća kojega svaki dan mora gledati na sredini svoga vrata.

'Imam je od sedamnaeste godine i jako me iritira šta sam si je dala napraviti. Puno puta sam je skidala laserom, ali ne silazi', otkriva Alba.

Međutim, žaljenje zbog tetovaža iz mladosti glumicu nije spriječilo da na tijelo tetovira tri nove koje su posvećene njezinoj djeci. Riječ je o horoskopskim znakovima njezine djece koje si je dala tetovirati na lijevu ruku.

'Sad kad imam 38 godina nema mi previše smisla nešto što sam si dala tetovirati kad sam imala 17, pa sam doista dobro razmislila o tome što će imati smisla za sva vremena', objašnjava Alba i zaključuje da su djeca zauvijek.

Sa suprugom, producentom Cashom Warrenom, glumica i poduzetnica ima 11-godišnju Honor, 8-godišnju Haven i jednogodišnjeg Hayesa.

  • +12
Jessica Alba s obitelji posjetila Rim Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia