BESPRIJEKORAN STAJLING

Haljina za peticu: Jessica Alba zablistala u putnom izdanju koje se isplati kopirati

18.07.2019 u 14:02

Bionic
Reading

Američka glumica i uspješna poduzetnica Jessica Alba javnost ne prestaje oduševljavati svojim besprijekornim modnim izdanjima u svakoj prilici, a dolaskom u njujoršku zračnu luku JFK još jednom uspjela je potvrditi titulu kraljice ulične mode

Nakon kratkog boravka u New Yorku, poznata glumica i vlasnica kompanije Honest zaputila se u Los Angeles pritom dokazavši vještinu kreiranja besprijekornih putnih izdanja.

U zračnoj luci JFK u New Yorku, Jessica Alba ugledana je u zanimljivom modelu crno-bijele haljine maxi kroja u maniri ombre efekta.

  • +2
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Efektnu kreaciju opuštena kroja, zvijezda serije 'L.A.-s Finest' kompletirala je klasičnom crnom torbicom zmijskog efekta kože uz sandale s detaljem zakovica i kopči, dok je putnu prtljagu činio upečatljiv model Diorove torbe tote.

Tijekom boravka u New Yorku Jessica je marljivo promovirala novu liniju proizvode s potpisom vlastite kompanije Honest, o čemu je brojne fanove obavijestila na društvenim mrežama.

Uz glumačku kolegicu Gabrielle Union, Jessica Alba prošlog mjeseca svratila je u Dubrovnik u sklopu sudjelovanja na ovogodišnjem izdanju konferencije New Europe Market.

  • +4
Jessica Alba i Gabrielle Union Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije