pokazala se u badiću

Jesen traje, a za Danijelu Dvornik nema kraja ljetnim radostima: 'More je pretoplo pa ne možeš odoljeti a da ne uđeš'

05.10.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Na Braču je ovog vikenda temperatura bila više nego ugodna za boravak na plaži, gotovo idealna za jesensku 'banjadu' pa je to udovica Dine Dvornika iskoristila i još jednom se izguštala skočivši u more, a pokazala se u jednodijelnom badiću

Danijela Dvornik i dalje boravi na Sutivanu gdje je provela čitavo ljeto. Nakon što se smirila južina koja je zahvatila Dalmaciju prije nekoliko dana, izašla je iz dugih rukava i hlača i uskočila u kupaći kostim te se prepustila uživanciji na plaži.

'Mislila sam da neću ići u more, ali toliko je danas prekrasan dan, more je pretoplo pa ne možeš odoljeti, a da ne uđeš. Momentalno sam jedina na plaži, mnogi su se zadnjih dana povukli s plaže, ali meni je prekrasno', pohvalila se blogerica u svom video javljanju na Instagram storyju.

Nedavno je objavila fotografiju iz kreveta, na kojoj leži u društvu psića, pokrivena preko glave, dok u ruci drži šalicu kave. Mnoge pratitelje je tada zaintrigiralo tko je fotografira. 'A tko vas je uslikao', bilo je samo jedno od pitanja. Ubrzo se javila njezina kći, influencerica Ella Dvornik. 'Ima stalak za mobitel' odgovorila je.