alex rodriguez

Bivši zaručnik Jennifer Lopez stigao u Split, a prati ga plavokosa fitness influencerica

11.06.2023 u 22:35

Bionic
Reading

Iako je Alex Rodriguez posve zaboravljena ličnost nakon što su on i Jennifer Lopez raskinuli zaruke, bivši igrač bejzbola Hrvatima je danas ponovno privukao pozornost - i to u Splitu! U Dalmaciju je stigao prije nekoliko dana, a prati ga i atraktivna djevojka

Sezona je skoro pa počela, a prvi gosti već su stigli u Lijepu našu. Iako smo navikli da tijekom ljetnih mjeseci Hrvatsku posjećuju brojne zvijezde, ove godine među prvima je stigao Alex Rodriguez, bivši igrač bejzbola poznatiji kao bivši zaručnik Jennifer Lopez. Svoju je jahtu usidrio u Splitu, a sve kako bi prošetao starom jezgrom Dioklecijanova grada.

Splitom je prošetao u društvu nove djevojke koja se fotografijama pohvalila i na Instagramu, a objavila je i video snimljen dronom koji pokazuje ljepotu našeg plavog mora i morskih dubina. Pokazala je koliko joj se dojmila Hrvatska, ali i brojne aktivnosti u kojima je veselo društvo uživalo tijekom odmora.

Riječ je o Jaclyn Cordeiro, kanadskoj fitness influencerici koju na Instagramu prati čak 102 tisuće ljudi. Njezin profil uglavnom se sastoji od prijedloga treninga, savjeta za pravilno izvođenje vježbi i ideja za zdrave obroke. Atraktivna Cordeiro ne skriva koliko uživa na jadranskoj obali, a objavila je i izazovnu fotografiju s Hvara, doduše iz jahte.

Alex i Jennifer bili su zajedno od 2017. godine, a njihova se veza činila uistinu kao prava ljubavna idila. Godine 2019. bivši je sportaš zaprosio pjevačicu, no dan vjenčanja nikad nije svanuo. Par je prekinuo 2021. godine, a Jennifer Lopez se ubrzo nakon toga pomirila s Benom Affleckom.

Alex Rodriguez i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia