LJUBAVNA IDILA

Jennifer Lopez proživljava najsretnije dane

29.06.2017 u 06:39

Bionic
Reading

Pop diva Jennifer Lopez posljednjih mjeseci blista posebnim sjajem. Zaljubljena je preko ušiju i ne krije svoju ljubavnu sreću. Iako su kratko zajedno, ona i Alex Rodriguez već su mnogo toga prošli skupa, pa uskoro možemo očekivati i svadbena zvona

Od kada se zna za njihovu ljubavnu vezu, Jennifer Lopez i bejzbol zvijezda Alex Rodriguez su nerazdvojni. Svako malo priušte si romantični odmor i uživaju na raznim lokacijama diljem svijeta.

Prvo zajedničko putovanje bilo je u Dominikansku Republiku, kada su uživali u raskošnoj vili. Nakon toga odmarali su se s djecom na Bahamima i nisu krili svoju sreću zbog toga kako se ona savršeno slažu.

🇫🇷#baecation2017. SWIPE for more pics

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Prije nekoliko tjedana par se uputio u grad ljubavi. Pariz je bio njihova destinacija u kojoj su uživali u romantičnim šetnjama i večerama, a onda su se uputili na Azurnu obalu i nekoliko dana sunčali i kupali u jednom od najluksuznijih ljetovališta svijeta.

Jennifer Lopez i Alex Rodrigue u Hamptonsima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada su napunili baterije, vratili su se u New York gdje žive i odgajaju svoju djecu. Jennifer svoje blizance Emmu i Maxa koje je dobila iz braka s glazbenikom Marcom Anthonyjem, a Alex 12-godišnju Natashu i osmogodišnju Ellu iz šestogodišnjeg braka sa Cynthijom Scurtis.

Happy Sunday everybody!! #sundayfunday 💙💙💙💙💙💙📷@lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Nakon povratka u rutinu, par se ponovno zaželio intime pa su se odlučili za maleni vikend bijeg iz grada. Otišli su u obližnje Hamptonse, elitno ljetovalište za bogataše.

Tamošnji su ih paparazzi uhvatili u zajedničkoj šetnji u vrlo ležernom i opuštenom izdanju.