PRILIKA ZA DRUŽENJE

Jennifer Lopez prihvatila izazov, na oduševljenje svojih obožavatelja

09.06.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Humanitarnom izazovu slavnih All in Challenge, kojem su se već pridružili ekipa popularnih 'Prijatelja', Leonardo DiCaprio, Justin Timberlake... sada je pristupila i latino diva Jennifer Lopez te je ovom objavom oduševila 123 milijuna pratitelja na Instagramu. No samo će jedan obožavatelj ili obožavateljica, s troje svojih prijatelja, imati priliku i družiti se s njom

Najsretniji obožavatelj, koji je donirao dobrotvornoj organizaciji No Kids Hungry kako niti jedno dijete ne bi bilo gladno, a posebice u ovoj pandemiji koronavirusa koja je zadesila svijet, osvojit će poseban paket koji je ponudila 50-godišnja latino diva. Jennifer Lopez pridružila se izazovu All in Challenge, kojem su se već rado odazvali brojni poznati, a to je otkrila na svom Instagram profilu.

Da se pridruži svemu, nominirali su je čak dvoje ljudi - njezina najbolja prijateljica, glumica Leah Remini, kao i njezin zaručnik Alex Rodriguez. 'Trebamo se skupiti i svi zajedno pružiti ljubav. Društvo se bori više nego ikada, stoga 'ja sam unutra'! Hvala na izazovu Alex Rodriguez i Leah Remini', napisala je Jennifer Lopez i dodala:

'Evo što imam za vas: pozivam tebe i tvojih troje prijatelja da mi se pridruže na mojoj turneji, na prvom povratničkom koncertu. Sredit ću ti avion, smjestiti te, a ti ćeš biti s nama uoči showa, nakon showa i u samom showu!!!'

Inače, izazovu All in Challenge već se pridružila popularna šestorka iz 'Prijatelja' (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc, Matthew Perry, David Schwimmer), Kevin Hart, Leonardo DiCaprio, Gwyneth Paltrow, Ciara, Russell Wilson, Drew Barrymore, Hugh Jackman, Ellen DeGeneres, Jimmy Kimmel, Justin Timberlake i mnogi drugi.