OSJETLJIVE SITUACIJE

Jennifer Lopez otvorila dušu: Evo kako je djeci predstavila novog partnera i kada su ga prihvatili

02.03.2020 u 15:26

Bionic
Reading

Nakon razvoda od Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance Emmu i Maxa, Jennifer Lopez bila je u kratkim ljubavnim avanturama, a onda je 2017. u njezin život ušetao umirovljeni sportaš Alex Rodriguez. Zgodni igrač bejzbola potpuno ju je oborio s nogu. Danas su zaručeni, planiraju vjenčanje i uspješno vode obiteljski život okruženi djecom iz prijašnjih brakova

Prizor koji tek rijetki uspiju postići nakon razvoda, već tri godine gledamo u obitelji popularne pjevačice i glumice Jennifer Lopez. Zgodna 50-godišnjakinja ne krije sreću što je uskladila ljubavni i obiteljski život i što su njezina djeca iz prijašnjeg braka prihvatila njezina novog partnera i budućeg supruga Alexa Rodrigueza.

U svom posljednjem razgovoru s američkim medijima Lopez je otvorila dušu i ispričala kako je točno izgledao trenutak kada je svojim blizancima Emmi i Maxu predstavila novog dečka.

Podsjetimo, Lopez se 2014. razvela od glazbenog producenta i pjevača Marca Anthonyja s kojim je u braku provela dugih deset godina i dobila blizance. Kada je počela izlaziti s umirovljenim sportašem Alexom Rodriguezom, pjevačica i glumica nije odmah novog odabranika dovela kući i predstavila ga sinu i kćeri.

Kako je vrijeme prolazilo, blizanci su shvatili da je Alex dovozi i odvozi pred kuću te u povremenim razgovorima shvatili da je vrlo bitan njihovoj majci. Slično je bilo i kod Rodrigueza koji iz prijašnjeg propalog braka ima dvije kćerkice.

Zaljubljeni Jennifer i Alex potom su se odlučili na zajednički 'obiteljski' izlet izvan zemlje, koji se pokazao kao pun pogodak.

'Otišli smo na zajednički izlet kako bi se djeca međusobno upoznala i tada smo s njima obavili veliki razgovor. Bio je to velik korak za sve nas i mnogo smo o tome razgovarali. Sjećam se da sam vrlo oprezno pristupila ovoj temi i svog sina i kćer pitala jesu li za izlet, slažu li se s time', objasnila je Lopez, kojoj je pao kamen sa srca kada su mališani prihvatili njezinog novog partnera.

'Jako im se svidio. Odmah su kliknuli. Posebno je bio oduševljen Max, koji je kazao da se jedino Alex na njega ne ljuti i ne proziva ga kada nešto krivo napravi. Znate, Alex zaista ima mnogo strpljenja s njim. Max je jedno jako živahno i zaigrano dijete i uvijek radi nepodopštine i nered. Zbog toga je kod kuće često upravo on na tapeti. No, Alex ima svoje metode koje očito djeluju', kazala je potom zgodna Njujorčanka.

  • +8
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE