VAŽNOST BRAKA

Jennifer Lopez ima poseban razlog zašto joj se ne žuri udati

01.03.2020 u 12:59

Bionic
Reading

Slavna 50-godišnja pjevačica i glumica Jennifer Lopez nedavno je izjavila kako joj nije važno hoće li se udati za svog zaručnika Alexa Rodrigueza

Kad je Alex Rodriguez u pitanju, Jennifer Lopez potpuno je sigurna da će zauvijek ostati zajedno. Rodriguez je prije oko godinu dana zaprosio Jennifer Lopez, no paru se ne žuri vjenčati.

Pjevačica je u gostima kod Oprah objasnila zašto Rodriguez i ona ne hitaju pred oltar.

'Nije mi važno hoću li se udati. To je tako smiješno jer sam bila sva uzbuđena kad smo se zaručili i mislila sam da ćemo kroz par mjeseci biti pred oltarom. Odmah vam se vrati stari način razmišljanja i sva romantika zbog koje sam se već tri puta udavala', rekla je kroz smijeh pjevačica.

'On je rekao da odlučim što god želim te da možemo pričati o svemu. Ja sam zaključila kako nema žurbe s obzirom da namjeravamo provesti ostatak života zajedno', rekla je Jennifer Lopez.

'Nema žurbe ako ćemo stvarno pokušati zajedno izgraditi nešto što ni on ni ja nismo nikad imali ili osjećali – obitelj u kojoj su muž i žena, majka i otac – i prigrliti svu našu djecu te im pokazati nešto što nismo imali', zaključila je pjevačica.

Jennifer Lopez Alexa Rodrigueza smatra posebnim jer je toliko drugačiji od ostalih muškaraca s kojima je prije bila.

'Naša je veza potpuno drugačija od bilo čega što sam do sad iskusila, pogotovo kad je u pitanju dosljednost. Kad on kaže da će nešto napraviti, onda to i napravi. Svaki put. I to puno znači. On želi nešto graditi zajedno sa mnom, a to nikad nisam imala. Nikad nisam imala nekoga tko želi vidjeti kako sjajim i rastem. Mislim da je prošla godina bila toliko dobra jer me je pustio da radim što želim. Nije me sputavao i pokušavao biti u prvom planu', rekla je Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez svjesna je kako njen ljubavni život utječe na dvoje djece koje ima s Marcom Anthonyjem. Emme Maribel Muñiz i Maximilian David Muñiz dobro su prihvatili Alexa Rodrigueza jer su ga dugo upoznavali i zato jer su sva djeca zajedno ljetovala.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez iznimno se trude stvoriti jednu veliku obitelj.

  • +8
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE