BENNIFER 2.0

Jennifer Lopez objavila prvu fotografiju s raskošnog vjenčanja u Georgiji

23.08.2022 u 20:23

Bionic
Reading

Novi-stari par na showbiz sceni, Ben Affleck i Jennifer Lopez, protekloga vikenda po drugi put su izrekli sudbonosno da, a detalje sa svadbenog slavlja ni ovoga puta ne žele otkriti 'svima'

Baš kao i za prvo vjenčanje u Las Vegasu, detalje druge svadbene ceremonije latino diva odlučila je otkriti putem vlastite web stranice, prijavom na newsletter, a tu odluku najavila je objavom fotografije svadbenog izdanja na Instagramu.

Kako je otprije poznato, latino diva za drugo vjenčanje s Benom surađivala je s proslavljenim američkim dizajnerom Ralphom Laurenom na izradi vjenčanice po mjeri, a poput nje i Bena, bijelo su nosili svi uzvanici svadbenog slavlja u Georgiji.

slavlje ljubavi

[FOTO] Stižu nove fotografije s bajkovitog vjenčanja Jennifer i Bena

Pogledaj galeriju

Na 8,9 milijuna vrijednom imanju u Georgiji okupili su drage prijatelje, obitelj, suradnike i kolege te još jednom pred svima izrekli 'sudbonosno da'.

Prijem gostiju i sama ceremonija organizirani su na otvorenom, u raskošnom vrtu na imanju. Nakon obreda slavlje je nastavljeno u obližnjoj drvenoj kućici dekoriranoj u stilu starog Hollywooda, a sve je popraćeno posterima i detaljima iz filma 'Casanova'. Doznalo se da je svoju kreativnost u uređenju prostora pokazala i 16-godišnja Violet, kći Bena Afflecka iz prvog braka.

BEŽ DOMINACIJA

Jennifer Lopez i Ben Affleck modno se uskladili uoči drugog vjenčanja

Pogledaj galeriju