uzrujana

Jennifer Lopez nikad oštrija u komunikaciji, evo što je poručila

27.05.2024 u 12:55

Bionic
Reading

Na Netflix je stigao najnoviji film Jennifer Lopez, a promoviranje novog projekta obilježila je reklama teksta nedvosmislenog značenja

Jennifer Lopez posljednjih je tjedana u apsolutnom fokusu. Objavila je glazbeni album, dva filmića o sebi i svom životu, a nedavno je objavljen i njezin najnoviji film 'Atlas'. Uz sve te poslovne pothvate, trenutno najviše pozornosti ipak privlači njezin brak s Benom Affleckom.

Kako bi promovirala najnoviji film, Lopez se fotografirala ispred plakata na kojem je stala poruka kojom se ambiciozna umjetnica obračunala sa svim zlonamjernim komentarima koji je trenutno prate.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

'Dakle, hrpa ljudi mi je jučer slala poruke govoreći mi o ovom jumbo plakatu koji je Netflix postavio za Atlas, pa ga želim osobno vidjeti', otkrila je Lopez na TikToku na putu prema reklami koja privlači pozornost.

@jlo A Friendly reminder …. ATLAS is now streaming 💥😉 @Netflix #fyp #Atlas ♬ original sound - JLO

Netflix je u Los Angelesu postavio veliki plakat teksta 'Ne z*******j se s J. Lo', a Lopez se fotografirala pozirajući u kratkom topu i sivom donjem dijelu trenirke.

Tekst reklame može se shvatiti i kao promoviranje filma, ali i kao odgovor na trenutna događanja s Benom Affleckom.

Naime, prije nekoliko su se dana proširile glasine da je par pred rastavom. Glumac se navodno već i iselio iz njihovog zajedničkog doma, a viđen je i bez vjenčanog prstena.

Koliko je situacija uzrujava, Lopez je pokazala ranije ovog tjedna kada je novinaru na pitanje o rastavi odgovorila: 'Znaš ti bolje od toga.'

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...