NA FILMSKOM SETU

Ben Affleck ponovno snimljen bez vjenčanog prstena, je li to znak da je svemu došao kraj?

24.05.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Dok Jennifer Lopez radi na promociji svog najnovijeg filma 'Atlas', njezin još uvijek službeni suprug Ben Affleck fokusiran je na snimanje svog novog filma. A upravo na setu paparazzi su ga snimili bez vjenčanog prstena

Dok javnost bruji i nagađa je li braku Jennifer Lopez i Ben Affleck uistinu došao kraj, par ne radi ništa kako bi glasine i nagađanja ušutkao. Dapače, svojim potezima samo 'potpiruju' vatru.

Tako je Jennifer Lopez zabranila novinarima da joj na promociji njezinog novog filma 'Atlas' postavljaju pitanja o njezinom braku, a Ben Affleck snimljen je tijekom dolaska na set, gdje snima nastavak svog hit filma 'Računovođa', bez vjenčanog prstena.

Ben Affleck bez prstena Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Affleck je stigao na set odjeven u traperice i crnu jaknu, a samo jedan pogled na ruku, gdje mu je inače stajao vjenčani prsten, rekao je sve.

Nekoliko sati ranije Affleck je snimljen dok je s 12-godišnjim sinom Samuelom odlazio kući iz njegove škole, a tada je ruke sakrio omotavši se džemperom, kako paparazzi ne bi ništa usnimili.

PRSTENJE JE NA RUCI

Predstava za javnost: Govor tijela Jennifer Lopez i Afflecka rekao je više od riječi

Pogledaj galeriju

Ipak, nitko ne može sa sigurnošću ustvrditi je li prsten skinut zato jer je braku s Jennifer Lopez došao kraj ili zato što ga ne smije imati na snimanju.

No, sudeći po svemu što smo posljednjih dana mogli vidjeti, ali i kada se sve stvari 'stave na papir', jasno je kao dan da ovu krizu Affleck i Lopez neće tako lako prebroditi te da je samo pitanje dana kada će i sebi, ali i javnosti priznati da njihov brak nema budućnost.

sve osim nogometa