ne zna se razlog

Jennifer Lopez izgleda smrknuto dok odlazi u plesni studio nakon što je otkazala nekoliko nastupa

14.03.2024 u 13:26

Bionic
Reading

Latino diva najavila je svoju prvu turneju nakon pet godina, naziva 'This Is Me… Now: The Tour' koju su njezini obožavatelji jedva dočekali, no iznenada je otkazala koncerte u sedam gradova

Prema Ticketmasteru, organizator događaja morao je iz nekog razloga otkazati nastupe, javlja DailyMail. Jennifer Lopez i njezin tim zasad nisu dali nikakvo objašnjenje za takav rasplet događaja.

Superzvijezda je otkazala sve planirane datume između 22. i 30. kolovoza, otkazala je sve planirane datume koncerata između 22. i 30. kolovoza, i to u Nashvilleu, New Orleansu, Raleighu, Atlanti, Houstonu, Clevelandu i Tampi. 54-godišnja pjevačica je ovih dana snimljena sa smrknutim izrazom lica dok je u srijedu odjurila u plesni studio u Los Angelesu. Sakrila se iza velikih sunčanih naočala i bila odjevena u trenirku i tenisice, a u ruci je nosila laptop.

Nastupi su otkazani točno tjedan dana nakon rođendana njezina supruga Bena Afflecka. Brojni razočarani obožavatelji posjetili su web-stranicu za prodaju ulaznica i distribuciju, gdje su izrazili tugu, ali i ljutnju zbog otkazivanja koncerata. Početak turneje zakazan je za 26. lipnja u Orlandu na Floridi, a to bi joj trebala biti prva turneja nakon turneje iz 2019. godine. Uz Floridu, trebala bi koncerte održati diljem Sjeverne Amerike, u Los Angelesu, Montrealu, Nashvilleu i drugim mjestima prije nego što turneja završi 17. kolovoza u New Yorku.

Inače, Lopez je za Entertainment Tonight izjavila da bi ovo mogao biti njezin posljednji album. 'Istina je da ne znam ni hoću li nakon ovoga ikada snimiti još jedan album. Ovo bi mogao biti moj posljednji album ikada', rekla je pjevačica. Dodatno je objasnila: 'Osjećam se kao da je kraj jedne ere za mene i početak nove, tako da nikad ne bih rekla nikad, ali trenutno osjećam da sam stvarno uložila svoje srce i dušu u ovo i jako sam uzbuđena zbog svega, ali mi je definitivno puno toga i oduzeto.'

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva