ŠTO KAŽE GARNER?

Jennifer Lopez i Ben Affleck svojim su javnim priznanjem razbjesnili obožavatelje

04.03.2024 u 19:02

  • +4

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih holivudskih parova, Jennifer Lopez i Ben Affleck, snimljeni su proteklog vikenda tijekom zajedničkog odlaska u nabavku namirnica, a latino diva i nije bila pretjerano oduševljena paparazzima koji su ih pratili u stopu

Držeći se čvrsto za ruke, odjeveni u ležerne kombinacije, Jennifer Lopez i Ben Affleck otišli su zajedno u nabavku namirnica, a latino diva i nije bila pretjerano oduševljena paparazzima koji su ih snimili.

Ovo je njihovo prvo pojavljivanje otkako je u njezinom dokumentarcu 'The Greatest Love Story Never Told' otkriveno da je holivudski glumac tijekom svog braka s Jennifer Garner od nje skrivao ljubavna pisma koja mu je poslala Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Naime, Affleck je sačuvao sva pisma i mailove koje su jedno drugome napisali prije 20 godina, a od kojih je na kraju napravio i knjigu koju joj je poklonio.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Ovo je knjiga koju mi je Ben dao za naš prvi zajednički Božić. U njoj je svako pismo i svaki mail koji smo si napisali prije 20 godina', govori u dokumentarcu Jennifer Lopez.

To priznanje razbjesnilo je obožavatelje Jennifer Garner, a kako je sve to 'sjelo' glumici s kojom je Affleck bio u braku od 2005. do 2015., da bi 2018. i finalizirali razvod, za sada nije poznato.

JENNIFER GARNER

Ben Affleck se u njezinom društvu uvijek dobro osjeća i ne skida osmijeh s lica

Pogledaj galeriju

Posljednje fotografije bivši supružnika otkrile su da su njih dvoje i dalje u odličnim odnosima, a divan su primjer i svima ostalima jer su svoje probleme odlučili ostaviti po strani kako bi se fokusirali na djecu - Violet (18), Seraphine (15) i Samuela (12).