patio je

Luđe od ovog ne može biti: Jennifer Garner znala za ljubavna pisma koja Ben čuva?

07.03.2024 u 13:23

Bionic
Reading

Jennifer Lopez u svom je posljednjem projektu prikazala sva pisma koja joj je Ben Affleck pisao tijekom vremena, a koje je on čuvao tijekom cijelog braka s glumicom Jennifer Garner

Jennifer Lopez svoju je ljubavnu priču s Benom Affleckom prikazala u svom najnovijem projektu 'This Is Me... Now', a važan dio priče su i pisma koja je Ben čuvao sve ove godine tijekom kojih su bili razdvojeni. Činjenica da je toliko godina čuvao uspomene na bivšu djevojku na prvu djeluje vrlo romantično, ali onda se nameće pitanje je li ikada zapravo bio sretan uz svoju suprugu s kojom ima djecu!

Javno pokazivanje privatnih uspomena Afflecku nije bilo baš po volji, ali je pustio Lopez da do kraja izrazi svoj umjetnički poriv te su tako i njihove osobne uspomene postale dio filmića 'The Greatest Love Story Never Told'. I dok mnogi sa srcima u očima gledaju na ovu ljubavnu priču, čitava priča zapravo se može i čitati kao da ljubav Afflecka i Jennifer Garner nije bila toliko snažna.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Garner je tvrdila da je sretna zbog nove ljubavi bivšeg supruga jer je i sama u dužoj vezi s Johnom Millerom, a izvori bliski glumici tvrde i da je cijelo vrijeme znala da Affleck čuva uspomenu na Lopez.

'Ben bi volio da vanjski svijet ne zna za njegova ljubavna pisma, ali on je romantičar, i koliko god volio Jennifer, nikada nije prebolio JLo', rekao je izvor za DailyMail tvrdeći da je glumac volio i svoju suprugu s kojom je zasnovao i obitelj. Uz to, izvor je dodao: 'Jennifer je prije ulaska u brak znala što Ben osjeća prema JLo i to nije bila tajna.'

NE MOŽE JOJ ODOLJETI

Nisu izdržali do kuće: Ben Affleck stisnuo Jennifer Lopez uza zid i strastveno je ljubio

Pogledaj galeriju

Od ranije je poznato kako glumac voli čuvati razne uspomene iz svog djetinjstva i djetinjstva svoje djece, ali i postere filmova na kojima je surađivao. Stoga ni ne čudi da je sačuvao i ovu lijepu uspomenu na bivšu djevojku koja mu je srce zarobila još davne 2002.

'JLo i Jennifer imaju dobar odnos i sprijateljile su se te je smiješno pomisliti da Jennifer ima bilo kakve loše osjećaje prema tome što se Ben držao JLoinih pisama', tvrdi jedan upućeni izvor koji dodaje kako je Garner sretna što je Lopez ponovno dio života njezinog bivšeg supruga.

JENNIFER GARNER

Ben Affleck se u njezinom društvu uvijek dobro osjeća i ne skida osmijeh s lica

Pogledaj galeriju