affleckove žene

Jennifer Garner pokušava spasiti brak Bena Afflecka

22.05.2024 u 13:20

Bionic
Reading

Koliko je slava opterećujuća za brak zna i Jennifer Garner koja je skočila u pomoć svom bivšem suprugu koji se, ako je suditi prema glasinama, nalazi u velikom bračnom problemu koji bi mogao završiti rastavom

Nakon što su u javnost procurile glasine o rastavi braka jednog od najpopularnijih američkih parova, svaki dan doznaje se neki novi sočan detalj o braku Jennifer Lopez i Bena Afflecka. U priču koja tako silno zanima javnost uplela se i Jennifer Garner, Affleckova bivša supruga koja Lopez nije po volji.

Iako se ranije govorilo da je Lopez ljubomorna na Jennifer Garner i da svim silama pokušava uništiti prijateljstvo Afflecka i bivše supruge, upravo je Jennifer Garner ta koja pokušava spasiti novi brak svog bivšeg supruga.

Popularna je glumica viđena kako prije nekoliko dana ulazi u novi dom glumca koji se iselio iz doma koji dijeli s Lopez, a sada izvor za Page Six otkriva da je Garner velika podrška Benu te ga ohrabruje da radi na odnosu kako mu brak ne bi propao.

'Ona u potpunosti podržava njihovu vezu i ne želi ništa više nego da on bude sretan', tvrdi izvor podsjećajući da su sve tri strane svjesne težine koju slava donosi.

Ranije ovog tjedna otkriveno je da se Ben Affleck ne osjeća dobro u braku te da smatra kako nema šanse da se brak održi, a nedavno je i viđen bez vjenčanog prstena, što je potaknulo mišljenje da nije tek riječ o bračnoj prepirci, već o ozbiljnijem problemu koji bi mogao završiti rastavom.

U nedavnom projektu glazbenica je otkrila kako ju je Ben Affleck zamolio da se njihov odnos ne pretvori u 'odnos za društvene mreže' pa ga je projekt 'This Is Me... Now' u kojem je glazbenica otkrila toliko toga o njihovom privatnom životu zaista opteretio.

PRSTENJE JE NA RUCI

Predstava za javnost: Govor tijela Jennifer Lopez i Afflecka rekao je više od riječi

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa