kultni događaj

Jennifer Garner otkrila zašto više ne dolazi na Met Galu: 'Bilo je zastrašujuće'

12.12.2023 u 19:38

Bionic
Reading

Met Gala predstavlja vrhunac glamura visoke mode te svake godine okuplja slavne osobe s A liste kako bi predstavili inovativne kreacije na kultnom crvenom tepihu. Poznat po svojim ekstravagantnim temama, događaj služi kao platforma za slavne osobe da se izraze kroz avangardnu ​​modu koja često pomiče granice, no Jennifer Garner priznala je da se više ne želi tamo pojavljivati

Već dugi niz godina glumica Jennifer Garner pripada holivudskoj eliti, no u najnovijoj epizodi na YouTube kanalu Voguea otkrila je da postoji jedan događaj u holivudskom svijetu koji ju plaši. Iako nije otkrila točan razlog zašto, glumica je priznala da joj je odlazak na MetGalu bio zastrašujuć.

'Išla sam na MetGalu točno jedan put. Bilo mi je malo zastrašujuće pa se nisam vratila', otkrila je glumica uz prisjećanje kako je tu večer blistala u crvenoj haljini.

Također, tu je večer s temom 'Poiret: Kralj mode' provela s modnim velikanom Valentinom noseći njegov dizajn, a doživljaj je opisala kao veličanstven i poseban.

Iako je večer opisala pozitivnim epitetima, 2007. je bio njezin prvi i zadnji put na crvenom tepihu Met Gale. Večeri se prisjetila i objavom na Instagramu našalivši se na račun problema kojeg će razumjeti mnoge žene: 'Nećete cijeniti samostalno korištenje kupaonice sve dok vas ne ušiju u haljinu.'

Jennifer Garner’s "Quick as Possible" Beauty Routine | Beauty Secrets | Vogue Izvor: Društvene mreže / Autor: Vogue

Osim Garner, na kultnom događaju pod vodstvom Anne Wintour u Metropolitan muzeju više se ne pojavljuje ni Gwyneth Paltrow koja je organizatorima zamjerila sparinu i preveliku gužvu za tako glamurozan event.

MODNA RASKOŠ

Pogledajte sve stajlinge s glamurozne holivudske večere koja je okupila najveće zvijezde

Pogledaj galeriju