SLAVNA BRINETA

Otkrila ih 'modnoj bibliji': U ovim proizvodima leži tajna ljepote Jennifer Garner

12.12.2023 u 14:31

Bionic
Reading

Beauty rutina poznate holivudske glumice nikako se ne može nazvati tromom. 'Uglavnom radim sve što je brže moguće', kazala je za modnu bibliju Vogue kao nova zvijezda njegovog poznatog beauty serijala na YouTubeu

Zvijezda novog Netflixovog filma 'Family Switch' u videorazgovoru za Vogue otkrila je sve proizvode koji čine njezinu beauty rutinu, a koja obično započinje dvostrukim čišćenjem lica uz balzam Rationale i Neutrogenino sredstvo za čišćenje.

Nakon čišćenja slijedi piling Your Favorite Ex jastučićima i nanošenje Neutrogenine Hydro Boost hijaluronske kiseline na lice i vrat.

'Slučajno znam za hijaluronsku kiselinu. Donosi i zadržava vlagu na površini kože, tako da joj daje pufasti sloj', izjavila je nakon čega je na kožu lica nanijela Neutrogeninu hidratantnu kremu s faktorom.

  • +4
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uslijedilo je šminkanje, koje je započela nanošenjem pudera u sticku brenda Westman Atelier, koji naziva svojom 'omiljenom stvari'.

Frizerski stilist Adir Abergel i vizažistica Kara Yoshimoto Bua, kako je otkrila Vogueu, osobe su zaslužne za unaprijeđenje njezine beauty rutine.

'Sada napokon znam koliko je važan bronzer', priznala je 51- godišnja holivudska zvijezda nanoseći dašak Chanelove kremaste formulacije, pazeći da dio nje stopi s bojom na vratu.

Jennifer Garner’s "Quick as Possible" Beauty Routine | Beauty Secrets | Vogue Izvor: Društvene mreže / Autor: Vogue

Nakon Chanelovog bronzera, iskoristila je Stilino višenamjensko rumenilo, a potom se poslužila Chanelovom olovku za obrve, koju s ponosom naziva 'prijateljicom'. 'Više nemam guste obrve pa im moram malo pomoći', priznala je.

Za trepavice koristi uvijač brenda Surratt Relevée, a njihovo produljenje prepušta maskari brenda Westman Atelier.

Crveni ruž za usne francuskog brenda Hermès i Byredov parfem Gypsy Water također su dio njezine beauty rutine, dok za kosu koristi proizvode brenda Virtue.

'Usredotočite se više na ono unutarnje i ono što činite za druge ljude. Naravno, dobri kozmetički proizvodi nikada ne škode', zaključila je svoje beauty obraćanje javnosti.