KOJE JE ZNAČENJE?

Jennifer Aniston otkrila neobičnu tetovažu na svom zglobu, a svi se pitaju koje joj je značenje

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 23.06.2020 15:00
  • Objavljeno 23.06.2020 u 15:00
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je, što je očito, ima već duži period, obožavateljima holivudske glumice tek je sada 'zapelo' za oko da Jennifer Aniston na zglobu ima tetovažu, čije je značenje javnosti još uvijek nepoznato, no neka nagađanja ipak postoje

Tetovažu na zglobu lijeve ruke, omiljena Rachel iz popularnih 'Prijatelja' ima već odavno, no tek je sada ista zapela obožavateljima na ruku. Riječ je o tetovaži '11 11', no njezino značenje nikome nije poznato.

Tako jednostavnu, a opet neobičnu tetovažu je otkrila tijekom live chata za magazin Variety, gdje je preko kamera razgovarala sa svojom dragom i bliskom prijateljicom, s kojom je godinama snimala 'Prijatelje', Lisom Kudrow.

  • +3

Jennifer Aniston

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Inače, poznato je da glumica ima od 2011. na svojoj nozi istetovirano ime Norman, kao podsjetnik na svog psa koji je preminuo ranije te godine, no o značenju tetovaže na zglobu još nije pričala. Kada se gleda po njezinim fotografijama unatrag, jasno je da je ona nastala negdje krajem 2018. godine, a neki nagađaju kako je to zapravo kombinacija brojke 11 i rimskim brojem napisano 2, kao oznaka njezinog rođendana 11. veljače.