MALENA JEN

Jennifer Aniston objavila fotografiju koja je apsolutno sve ostavila bez riječi

13.12.2019 u 15:28

Bionic
Reading

U filmskoj je industriji već desetljećima i o njoj javnost zna vjerojatno i više negoli ona zna sama o sebi, budući da upravo o njoj i njezinom privatnom životu često krenu glasine, koje se na kraju pokažu neistinitima. Bilo kako bilo, Jennifer Aniston zasluženo je dobila nominacije za prestižne nagrade, a svojim je obožavateljima zahvalila na najbolji mogući način - još neviđenom fotografijom

Stiglo je i vrijeme blagdana, ali i ono kojem se holivudski glumci najviše vesele - vrijeme dodjela raznih nagrada za postignuća u proteklim godinama. Upravo tome se veseli i 50-godišnja Jennifer Aniston koja je za svoju ulogu u showu 'The Morning Show' dobila pregršt nominacija.

Tim povodom, vjerojatno da zahvali vjernoj publici na povjerenju, koje su joj dali već odavno, Jennifer Aniston na svom je Instagram profilu, gdje je u točno dva mjeseca prikupila 21,6 milijuna pratitelja, podijelila svoju još neviđenu fotografiju - onu iz djetinjstva.

Na crno-bijeloj fotografiji malena Jen sa crnom kapom na glavi, ispod koje je provirivala kovrčava kosa, gleda kroz prozor i uz to napisala da je u tom trenutku zasigurno maštala o snijegu.

Fotografija je u nekih 17 sati prikupila više od 1,7 milijuna lajkova, ali i pregršt komplimenata.

  • +17
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Jim Ruymen/UPI/JosiahW/Backgrid USA /TheImageDirect.com / The Image Direct/David Fisher/ Shutterstock Editorial /