NEMA JE SAMO ONA

Jennifer Aniston napokon otkrila značenje svoje neobične tetovaže

06.03.2021 u 00:41

Bionic
Reading

Tetovaža na zglobu lijeve ruke glumice Jennifer Aniston pobudila je u lipnju prošle godine zanimanje njenih obožavatelja, a iako su postojala neka nagađanja o tome što bi '11 11' moglo značiti, glumica je otkrila tek sada

Jednostavna i neobična tetovaža obožavateljima Jennifer Aniston je zapela za oko tijekom live chata za časopis Variety, gdje je preko kamera razgovarala sa svojom dragom i bliskom prijateljicom, s kojom je godinama snimala 'Prijatelje', Lisom Kudrow.

Tada su krenula nagađanja o značenju neobične tetovaže, a izvor je za časopis People otrkio kako je glumica vrlo duhovna te da vjeruje da joj te brojke nose sreću.

  • +10
Jennifer Aniston u crnim haljinama Izvor: Profimedia / Autor: Timm/face to face / Face to Face / Profimedia

Ponuđena su tada još dva moguća objašnjenja, vezana uz glumičin rođendan i uz uginulog psa Normana.

Glumica je bila jako vezana uz svog velškog korgi-terijera Normana, a kad je uginuo Aniston si je njegovo ime dala tetovirati na unutrašnjem dijelu stopala. Kako je Norman uginuo 2011. godine, neki su tetovažu '11 11' shvatili kao još jednu posvetu Normanu.

Međutim, Jennifer Aniston je rođena 11. veljače pa su u tetovaži na zglobu njene lijeve ruke neki prepoznali arapsko-rimski ispis datuma rođenja.

Jennifer je u četvrtak putem Instagram Storyja čestitala rođendan svojoj najboljoj prijateljici, glumici Andrei Bendewald, uz koju je veže 37 godina dugo prijateljstvo.

Između nekoliko zajedničkih fotografija s kojima joj je čestitala rođendan, našla se i fotografija dva ručna zgloba s identičnom tetovažom '11 11'.

Drugi zglob pripada Andrei Bendewald, a istu tu fotografiju ona je podijelila na svom Instagramu kad je 11. veljače ove godine čestitala rođendan Aniston.

'Sretan rođendan Jen! Ti si najbolja, najljepša i najtalentiranija žena na planeti, velikog srca, draga i smiješna. I evo tvog velikog dana. Naravno, najmoćnijeg u godini s mladim mjesecom u Vodenjaku. Ima smisla da se cijeli svemir uskaldio s ljubavlju na tvoj rođendan, kad si voljena preko svake mjere', napisala je Andrea Jennifer pa dodala: 'Jedva čekam proslavu i da napravim još čarobnih želja! 11:11. Obožavam koračati kroz ovaj život s tobom'.

U rođendanskoj čestitci iz 2018. godine, Bendewald je Aniston nazvala svojom 'blizankom od druge majke, i duhovnom sestrom kroz vijekove' i otkrila da su prijateljice od 14. godine te da još uvijek rastu i uče zajedno.

Aniston je 2019. za New York Times otkrila da joj je Bendewald 'najstarija prijateljica' te da u seriji 'The Morning Show' glumi šminkericu njenog lika Alex Levy.

Bendewald je glumila i u sitcomu iz 1990-ih 'Odjednom Susan', a pojavila se i u jednoj epizodi 'Prijatelja'.