I OVO JE PRIZNALA

Jennifer Aniston bez zadrške: 'Često se osjećam izolirano i kao da gubim dodir sa stvarnim svijetom'

07.11.2019 u 10:33

Bionic
Reading

Ponajviše zbog najnovije serije 'The Morning Show', u kojoj osim što glumi ima i ulogu producenta, lice holivudske glumice krasi stranice najpoznatijih svjetskih časopisa. A posljednji intervju koji je dala, onaj za Glamour, otkrio je javnosti još nepoznate detalje iz njezina života

Svjetski mediji ne prestaju pisati o Jennifer Aniston, a ovoga puta tema nisu njezini ljubavni brodolomi, kao ni pridruživanje Instagramu, već uloga u najnovijoj seriji 'The Morning Show', u kojoj glumi zajedno s Reese Witherspoon.

U svom najnovijem intervjuu, onom za Glamour, 50-godišnja holivudska glumica osvrnula se na lik kojeg glumi u seriji te ga usporedila sa svojim privatnim životom, otkrivši kako se ona sam često osjeća izoliranom i na rubu da izgubi dodir sa stvarnim svijetom.

  • +9
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'S vremena na vrijeme osjećam se izoliranom. Nemojte mi krivo shvatiti, obožavam biti kod kuće, to je mjesto koje mi pruža najviše sigurnosti. No, ako ostanem predugo kod kuće postanem izolirana i imam osjećaj da gubim dodir sa stvarnim svijetom', priznala je bez razmišljanja Jennifer Aniston i još jednom oduševila milijune obožavatelja diljem svijeta, dokazavši kako je unatoč tome što je svjetska zvijezda, i ona samo čovjek.