U SAMO 18 SATI

Objave Jennifer Aniston ne prestaje podizati prašinu: Fotografija na kojoj joj se ne vidi lice oduševila gotovo 4 milijuna ljudi

06.11.2019 u 10:48

Bionic
Reading

Omiljena holivudska glumica, zajedno s Reese Witherspoon, trenutno snima, ali i producira novu seriju za Apple TV+, pod nazivom 'The Morning Show', no više od te uloge javnost oduševljava objavama otkako se prije nekoliko dana pridružila jednoj od najvećih društvenih mreža - Instagramu

U njezinu životu, barem u poslovnom smislu, trenutno je sve podređeno promociji najnovije serije snimane za Apple TV+. Osim što glumi u 'The Morning Showu', istu i producira, no 50-godišnja holivudska zvijezda milijune obožavatelje diljem svijeta oduševljava zbog nečeg sasvim drugog.

Naime, Jennifer Aniston prije nekih se 20 dana pridružila Instagramu, a njezin dolazak toliko je oduševio ljude da su tehničari zaduženi za održavanje te društvene mreže imali pune ruke posla zbog prevelikog priljeva obožavatelja zbog čega je Instagram padao.

Danas ima već 18 milijuna pratitelja, a svaka njezina objava izaziva veliku pozornost. Tako je bilo i s posljednjom, na kojoj je snimljena odozada u dugoj crnoj haljini koja otkriva njezina leđa. Pored nje su i tjelohranitelji odjeveni u elegantna odijela, a ispod je napisala jednostavno - 'Jen u crnom' - aludirajući na popularni film s Will Smithom 'Ljudi u crnom'.

  • +9
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U samo 18 sati fotografija je prikupila gotovo 4 milijuna lajkova, a svoje su komentare ispod iste ostavile i Julianne Moore, Michelle Pfeiffer, Olivia Wilde, ali i mnogi drugi.

Izvor: Wochit / Autor: tportal.hr