emotivAn susret

Jelena Veljača u zagrljaju voljenog osjeća se najsigurnije

05.09.2017 u 10:50

Bionic
Reading

Proteklih nekoliko dana naša poznata glumica i spisateljica Jelena Veljača provela je na jugu Jadrana, uživajući u ženskom druženju s kćerkicom Lenom. Koliko joj je za to vrijeme nedostajao njezin suprug, naš istaknuti glumac Dražen Čuček, pokazala je na povratku

'Roditelji su ponovno zajedno nakon vikenda na koji je samo curama bilo dozvoljeno doći', napisala je Jelena Veljača ispod vrlo emotivne fotografije na kojoj se grli sa suprugom Draženom Čučekom.

Koliko su još uvijek zaljubljeni i sretni, pokazuju nam iznova svaki put kad ih vidimo, a naša glumica, danas i uspješna scenaristica, nerijetko nas na to podsjeti i putem svojih društvenih mreža.

#parents are reunited after #onlygirlsallowedweekend #caught #month20 #inloveinseptember #stolenmoments

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Inače, u 11 godina starijeg kolegu Veljača se zaljubila dok su radili na predstavi 'Prava stvar', u kojoj joj je on glumio ljubavnika, a u rujnu 2015. su se vjenčali.

Jelena Veljača na Sarajevo Film Festivalu Izvor: Promo fotografije / Autor: Aida Redžepagić

Nekoliko mjeseci kasnije, u siječnju 2016., na svijet je došla i kćerkica Lena, danas centar njihova svijeta.

Bez obzira na obiteljske obveze koje su joj potpuno zaokrenule život, Jelena ne zaboravlja ni na svoje prijateljice, pa se nekoliko dana ovog ljeta s njima zabavljala na otoku Pašmanu.

Malenu Lenu za to je vrijeme čuvao suprug, a onda su nam poznati roditelji otkrili i kako je to izgledalo.

'Ovako se Lena Čuček odijeva nakon tri dana solo s tatom', napisala je 36-godišnjakinja i nasmijala pritom sve svoje obožavatelje.

Nakon toga uslijedio je još jedan šok za Veljaču kada je ugledala svoje dijete kako se kupa u poznatim zagrebačkim fontanama.

'Hitno se moram vratiti majčinstvu jer tatama svašta padne na pamet', zaključila je tada.