Mamine tajne

Od samih početaka: Evo čemu Jelena Veljača uči svoju kćerkicu

24.07.2017 u 21:38

Bionic
Reading

Jelena Veljača podijelila je fotografije s godišnjeg odmora na kojima mama, tata i kćer uživaju u obiteljskim čarima, a malena Lena naučila je od mame i dragocjeni savjet

Scenaristica, glumica i kolumnistica Jelena Veljača svaku slobodnu minutu provodi u društvu kćerkice Lene. Otkako se prije nešto više od godinu i pol rodila, malena Lena postala je centar svijeta mame Jelene i tate Dražena Čučeka. Ponosna mama iskoristila je dragocjeno vrijeme s kćerkicom za otkrivanje malih tajni.

Lijepa glumica malenoj je Leni otkrila kako se zapravo jedu špageti, te je taj trenutak odlučila ovjekovječiti fotografijom koju je podijelila s fanovima i prijateljima na svom Instagram profilu.

'Neke stvari u životu su bitnije od drugih. I zato od najmanjih nogu učim Lenu kako pravilno jesti špagete', napisala je Veljača ispod zajedničke fotografije nje i kćerkice.

36-godišnja Jelena i njezin 11 godina stariji partner odmor iz snova provode na otoku Zlarinu gdje uživaju u morskim radostima i obiteljskom druženju. No čini se kako na obiteljskom odmoru glavnu riječ vodi malena Lena koja je tatu 'angažirala' da joj pomaže u cjelodnevnom plivanju.

'Tata ima opekline po leđima as we speak (dok upravo pričamo) jer je dan proveo ovako i jer se muškarci rođeni 1970. ne mažu, ali s ponosom predstavljamo dijete koje trenira plivanje od četvrtog mjeseca života i koje obožava 'plivati' bez šlaufa i mišića!', napisala je ponosna mama ispod fotografije.