ŽENSKO VRIJEME

Poput tinejdžerica: Poznate Hrvatice na ljetnom odmoru s najboljim prijateljicama

21.08.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Iako ljetovanje s muškom polovicom itekako ima svoje čari, ono se nikako ne može usporediti s kvalitetno provedenim ženskim društvom. Pokazuju to i primjeri naših poznatih ljepotica koje su nekoliko dana godišnjeg odmora odvojile samo za sebe i prijateljice te su poput tinejdžerica sve svoje brige oko djece, supruga ili posla stavile po strani

Bivša manekenka, danas uspješna poduzetnica Iva Balaban poznata je po tome da si u gustom rasporedu zbog obitelji i posla uvijek ostavi vremena za svoje dugogodišnje prijateljice, a jedna joj je ipak najvjerniji pratitelj u svim životnim avanturama.

Mi znamo kako ga voljeti ...❤🎵 Obožavani Oliver Dragojević #oliverovih70 @damska2 #ČuvaricaMojeMladosti 😉❣

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban) on

Njezina nekadašnja kolegica s modnih pista Iris Androšević i Iva s godinama su postale vrlo bliske prijateljice. Znamo ih tako vrlo često skupa viđati na raznim društvenim događanjima diljem zemlje, koncertima, ali i putovanjima. 

Zajednička ljetovanja također su trenuci na kojima grade uspomene. Bilo je tako i ovo ljeto, kada su se dvije ljepotice odmarale daleko od djece i muževa.

Naša poznata scenaristica Jelena Veljača ovih dana ponovno je otputovala na obalu, ali ovoga put u malo drugačijem sastavu od onog u kakvom smo ju navikli gledati posljednjih godinu dana.

Naime Jelena se odmara s prijateljicom Ivom Grahor na otoku Pašmanu, na kojem im ni kratko nevrijeme nije uspjelo pokvariti zabavu.

evo spakirala sam se za vikend bez djeteta #month20 #momsweekendoff #weekendgetaway

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

'Evo, spakirala sam se za vikend bez djeteta', napisala je ispod fotografije na kojoj se vide dvije butelje vina spremljene u torbu.

  • +23
Jelena Veljača Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Poznata 36-godišnjakinja na ovom si je kratkom odmoru itekako dala oduška i pokazala da se unatoč majčinstvu još uvijek zna dobro zabaviti.

Osim toga, otkrila je i kako izgleda u bikiniju i oduševila zavidnom figurom dok je ispijala kavu s najboljom prijateljicom na plaži.

'Znate ono kad se desi da ste potpuno sami na dugačkoj plaži u rano jutro i jedino što se čuje je mirno more? I znate ono kad ste mama pa su trenuci meditacije i samoće rijetki kao snijeg u maju i skupi kao dijamanti? E pa to je na ovoj slici. Toliko sam bila sama da sam morala okinuti', zaključila je na koncu lijepa Jelena.

Open eyes. Open mind. Open heart 💫❤️ • • • #fanitv #travel

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

Iako još nije majka, poslovne obveze okupiraju ju tijekom cijele godine, pa godišnji odmor žarko iščekuje kako bi napunila baterije. Novinarka Fani Stipković već neko vrijeme odmara se u rodnoj Veloj Luci na Korčuli, a društvo joj uglavnom pravi jedna od najboljih prijateljica.

Ovih je dana proslavila i 35. rođendan te je tim povodom zaplesala na plaži u oskudnom izdanju i razveselila mnogobrojne fanove.

'Život je ples kad živite u sadašnjosti. Život je čarolija kad dozvolite vašoj energiji da vas ponese i odvede vas na pravu destinaciju. Život je poklon kada ste zahvalni', napisala je ispod fotografije objavljene na društvenim mrežama.

Pjevačica Lana Jurčević također se ovih dana zabavlja na morskoj destinaciji u ženskom društvu. 

Glavno da mi imamo mrezicu pored glave 😇 Jutroooo 😘🤦🏻‍♀️#mitotako #nekeSeNociNeSpavaju

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Nakon što je odradila niz napornih koncerata diljem obale malo je vremena odvojila i za odmor s najmilijima. Tako ju trenutno možemo vidjeti na Pelješcu, na koji je stigla nakon Korčule, u društvu prijateljice koja je dugi niz godina i njezina prateća plesačica. 

Floating on angel wings with my baby @lana_jurcevic #SummerLove 💙

A post shared by Brita Bobetić (@brita0507) on

Ljepotice su objavama na Instagramu pokazale kako izgleda njihovo idealno žensko ljetovanje.

Day off before #LanaKoncert (ČAPLJINA trg) with my bae @brita0507 💋Vidimo se sutra sviiii 🎤 #ljetoincroatia

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

No to nije sve, poput bezbrižnih tinejdžerica osjećale su se prije nekoliko dana još dvije poznate dame. Glumica Nataša Janjić i plesna koreografkinja Larisa Lipovac boravile su skupa na otoku Šolti te su skupljale energiju za nove jesenske projekte koji ih čekaju.

Crveno-crna koalicija 😜 #bff #love #happines #moment #ovakosemoze #namajenajljepse #summervibes #islandvibes

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

'Tuga, čemer i jad', napisala je Larisa ispod fotografije kojom je obilježila posljednji dan svog ljetovanja s najboljom prijateljicom.

Tuga, čemer i jad 😢 #razlaz #odlazimosotokasrece #vraticemosemi

A post shared by Larisa Navojec (@larisanavojec) on