VRUĆE FOTKE IZ DUBAIJA

Jelena Veljača poručila Ani Gruici: 'Da imam ovakvo tijelo, svaka bi mi bila u badiću'

18.01.2019 u 10:16

Bionic
Reading

Kakav bi to bio odmor u Dubaiju u siječnju, a da ne snimite barem jednu fotografiju u badiću? Bez jedne takve u Split se nije vratila ni Ana Gruica Uglešić, a zbog tijela, kojem već godinama posvećuje posebnu pažnju, komplimenti se nisu prestali nizati

'I taman kad se učinilo... Dubai bez slike u badiću???!'. Napisala je to na svom Instagram profilu glumica i zaljubljenica u fitness, Ana Gruica Uglešić i svoje prijatelje, ali i obožavatelje, kojih ima više od 40 tisuća, 'počastila' fotografijom iz bazena.

nova ljubavna priča

Ana Gruica više nije sama: Ulovljena s novim dečkom u Splitu

Pogledaj galeriju

Odjevena u minijaturni crni bikini, oči je sakrila iza trendi velikih sunčanih naočala, dok je na usne nanijela crveni ruž. Zavodnički je pozirala svom suprugu Boranu Uglešiću, koji je u Dubaiju proslavio i svoj rođendan, i potom se rashladila u bazenu.

Ispod te dvije objavljene fotografije komplimenti nisu prestajali stizati. 'Za tebe bi stvarno bilo šteta da ne objaviš sliku u badiću', 'A ono.... kad ne znaš šta napisat...lipo je bit fit al tako brutalno...ubija. Ženo draga parimo oči i divimo se tvojoj moći' samo su neki od komentara, a da je oduševljena kako izgleda njezina splitska kolegica nije krila ni Jelena Veljača koja joj je napisala: 'Da imam ovakvo tijelo svaka bi mi bila u badiću'.