INTIMNI DETALJI

Ana Gruica ispričala sve o vjenčanju s Boranom Uglešićem

20.09.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Sredinom kolovoza splitska glumica, manekenka i fitnes instruktorica Ana Gruica uplovila je u bračnu luku s uglednim liječnikom Boranom Uglešićem. Iako je vjenčanje trebalo ostati tajna, detalje intimne ceremonije održane na otoku Šolti poznata ljepotica sada je podijelila s javnosti

'Cijeli ovaj mjesec sam mislila kako ovo mora biti tajno. Kao je cool (konačno) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno. Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj ono bitno. Stoga počinjem ovo putovanje najljepšom slikom. Slikom oca koji čeka vjenčanje svog sina.#zadnje', napisala je Ana Gruica ispod prve od dvadesetak vjenčanih fotografija koje su punih mjesec dana ona i njezin novopečeni suprug Boran Uglešić skrivali od javnosti.

U krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja na imanju na otoku Šolti poznati splitski liječnik i nekadašnja manekenka izrekli su 'sudbonosno da'.

Gruica je nosila bijelu vjenčanicu domaćeg dizajnera Arilea, a krojem je podsjetila na famoznu haljinu u kojoj se udala Carolyn Bessette-Kennedy. Uz to je nosila kapicu izrađenu po vlastitoj ideji, koju je realizirala kostimografkinja Ankica Matijaš, dok je vjenčani buket osmislila sama.

Svoju kreativnost 35-godišnjakinja je pokazala i dekoracijom prostora kamene vile u kojoj su veseli mladenci i gosti proslavili važan dan. Da je nakon brojnih ljubavnih brodoloma ovaj put zaista istinski sretna i voljena, Ana je pokazala fotografijom na kojoj nije mogla suspregnuti suze.

'Jedna slika koja govori tisuću riječi. I čelične lady su nekada salomljive...', poručila je. Na vjenčanju su naravno bili prisutni i Boranova kći tinejdžerica iz prvog braka te trogodišnji Ivan Marat, Gruicin sin kojeg je dobila s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem.