otok samos, grčka

Jelena Veljača pokazala kako započinje dan: To zapravo nije joga...

27.08.2022 u 11:04

Bionic
Reading

Spisateljica i aktivistica Jelena Veljača sam kraj kolovoza provodi na zasluženom godišnjem odmoru sa suprugom Vitom Turšićem. Par je otputovao u Grčku i Tursku na ljetovanje, a za to vrijeme Jeleninu kći Lenu čuva njezina dobra prijateljica. Jelena o dojmovima iz Grčke izvještava na svom Instagramu, a jutros je pokazala kako započinje dan

Podsjetimo, Jelena je ranije na Instagramu pokazala da joj jedinicu čuva prijateljica te poručila: 'Iza svake mame na adults only odmoru stoji druga mama koja je preuzela majčinstvo. Hvala, Ivana.'

Par je prvo otputovao u tursko ljetovalište, a potom su brodom odlučili razgledati okolno grčko otočje. Naprosto uživaju i to ne kriju, a Jelena o svemu izvještava na svome Instagramu.

Nekadašnja glumica tako je na toj društvenoj mreži jutros otkrila kako dan započinje jogom i kavom, i to u luskuznom resortu na otoku Samos, grčkom otoku u sjevernom Egejskom moru.

"But first, yoga and coffee," napisala je Jelena ispod fotografije.

"Aaa kakav ambijent", komentirala joj je fotografiju Ida Prester.

"Divan ste primjer mladima", dodala je druga pratiteljica.

"To zapravo nije joga", našalio se treći pratitelj, a Jelena mu je odgovorila: "Zapravo pijem kavu prije joge na fotki," uz emotikon smajlića koji plače od smijeha.